CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, December 31, 2008

selamat pengantin baru dan happy befday to me...

aku rase macam banyak benda sangat aku nak tulis neh.comform2 dah entri nie panjang berjela,kalau korang (kalau ade la) bace pown,mau makan 2 3 hari baru nak habis nie.hahahahaha.dan yang pasti,mesti berkurun aku kat depan pc neh dok menaip.mesti bos aku ingat aku sangat rajin menaip tak berenti.dasat.

oleh yang demikian aku akan buat sumary jerk vacation aku yang sangat memenatkan sepanjang 4 hari.huh!dari KL ke ipoh,wedding ain,ke lumut (plan nak pegi pangkor,tak jadi,jangan tanya kenapa),teluk batik,ke ipoh semula,ke lost world of tambun,balik ke KL naik genting pas2 balik KL balik.haih!gile penat.vacation nie main redah jew.sebab planing awal nak pegi desaru.lupakan desaru.

hah.lupa lak,mase balik KL celebrate befday aku.thanx azie sebab kumpulkan diaorang suma.agak terkejut aku walaupown sangat mengantuk dan penat separuh mati.hehehehe..

dan di bawah ini aku sertakan beberapa gambar yang menceritakan sepanjang vacation aku.

budak2 TKM..cayalah korang...suma sengal..haih!eh..bebeh tersesat,bebeh dari kos lain..maap..

ambik berkat kot..hui3...miedah cakap die tahun depan.esok kot miedah...aku setahun selepas kau kn,kn,kn...???

ain best,yan slumber dan miedah lawa..mase nie gerombolan yang lain belum sampai..aku memeng suka dok tengah..ambik berkat jugak barangkali.

nak balik dah...nampak tak bebeh yang dah nak jadi ibu tak lama lagi..comel kan die..yang paling kecik 2 sah2 kechik comei..dan yang perasan lawa sudah tentu miedah lawa.huahuahua..

kat lumut..malam dah kot...suma hotel full..huh!tak pasal2 kena balik ipoh.padan muka.sape suruh tak plan awal2..

kat lost world of tambun.perasan tak kawan2 suma,baju yang sama dengan kat lumut.aku tak mandi lagi,sebab 2 lah p lost world.wakakakakaka..

genting...muka nak kelat jew sebab cuaca tidak memberangsang kan.dan yang mmembolehkan aku tersenyum sebab masuk free..befday aku kot time 2.so sape2 yang nak masuk outdoor free jugak,sila pegi mase hari jadi anda ok.

nak tunjuk rantai jew kot!alalalala...muka ngantok,baru sampai dari ipoh.seb baik ade suprise,klu tak..nak jew aku tido kat situ.

hadiah befday...nie jew kew aku dapat tahun nie...ade sape2 nak bagi aku hadiah lagi...???ade...?


sekian dahulu dari saye,jika suma ini perlu di huraikan...dalam entri lain mungkin..dan kemungkinan besar juga,tidak!

happy new year semua...

apa azam baru...?

aku...?

kuruskan badan!!f***!

dan kurangkan mencarut!!!

15 komen:

razor said...

nak mintak tolong zoom kan awek cun. yang tak cun mcm tuan punya blog tu tolong zoom outkan..hahaha

mak aih. pusaing2 perak, genting, kl...ni betul2 punya cuti ni...

balik2 je tetibe je rajin menaip.

nyway, kurang mencarut tu dah baguh dah. lalalala...

BudAk hijAu said...

aku tau la aku dh gemok.ko mmg suka wt aku touching kn,kn,kn...???

cuti2 malaysia neh...gila penat!

xmo carut dh!

mrblind said...

sedap berjalan..btw ..happy besday..berapa tahun dah lu ni.

Pettoo said...

Befday yg ke brape nie?18?38?58?
hehehe...hepy beday to u...

ryurisora said...

ko p jalan tak ngajak aku. jelesnye... slamat ngantin baru budak hijau...eh... kawan budak hijau.hoho

azam aku thn ni cari pakwe name azam. ;)

BudAk hijAu said...

mrblind~sedap tapi penat!huhuhu..

yng ke 2 baru...lalalalala..

petto~tq..beday yg kew 88 agknya..

ryurisora~aku nakajk weh,tapi xde no fon...heheheheh...k,k..pasni daku tidak akn tinggalkan mu lagi...heheh..

azam aku nk penuhkan impian mak aku nak dapat menantu xensem xpew,janji kaya...ku3..

LotsOfLove-Pearls said...

Happy New Year 2009..
Teruskan azam.. huhu..

madbosco said...

salam...wehh!!! baguihh punya ronda nampak... laa, miedah lawa dah nak kawin, cehh!!! dia gheja kat komtar jabatan apa ? aku pon gheja kat komtar jugak nie.

p/s : miedah tu yang pakai baju kuning ijau pokok pisang tu ka ?

madbosco said...

opss.. lupa plak, hepi bestday.. hang nie pon layak jadik mak budak dah nie

nnt tukaq nama mak budak ijau.

~mademoiselle hana~ said...

aku ingat kau kahwin tadi.smpai hati tak carikkan skali laki utk aku.nsb bek bkn ko yg kawen.haha

selamat tahun baru!
ko nak kurang mencarut,aku nak blaja mncarut.haha

one love said...

selamat tahun baru!!!!

and selamat hari jadi!

miezi said...

oh ye..happy birthday juga. kamu sudah tua. Eheh

happy new year too :)

padelkopak said...

memang sah, anda adalah seorang gades yg rajin menaip!

pjoe said...

happy bday and selamat tahun baru!

makingahero said...

if you dont can i say onethig .you really have a beautiful smile.keep enjoying like this takecare my dear friend.