CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, December 27, 2008

kantoi di anak tangga terakhir...

cis,si miedah lawa dah sampai kat rumah ain best.aku ja dok kat opiz lagi tengah2 malam buta nie.tak pew2..tunggu kedatangan aku esok...ipoh,wait for me...

ain,kau ingat tak,mase kita sem 1(sem 1 dah jadi setan neh).kita overnite ngan sinior2(sinior laki ok) then balik jew pagi 2 kita kantoi ngan ketua blok.ala,kita dah usha baik punyer time 2 kan beb?maklumlah,hari ahad,ramai yang balik kampung,then suma bangun lambat kan.so kita bajet dh lepas.tapi,sampai jew kat tingkat 4,anak tangga last pulak 2,jeng..jeng..jeng...

kak bai muncul.dia tanya kita pi mana pagi2 buta.yang kau pi jawab pi jogging.gila aku tak tahan nak gelak sambil guling2 ngan hentak2 kepala masa 2.jogging apa benda beb,pakai jeans,swater,convers,siap bawak beg and helmet lagi.wakakakaka.sengal nak mampos kau.tak logik langsung beb.tapi aku hargai usaha kau nak selamatkan kita ber-4.dia lepas kita kan masa 2.aku ingat betul2 lepas.tak pasal2 malam 2 ada rokol then yang pasti nama kita kena panggil.ngadap warden.fuck!

kita kena denda apa ha masa 2...?haaa...tangkap kucing kan..?kah..kah...kah..dan kah lagi.gila punya bangang.yang tak tahan,bebeh penakut ngn kucing,kena pulak kena tanggkap kucing.memang terkencing la minah 2.aku rasa la kan,warden memang nak kenakan bebeh la.hahahaha..kak bai punya la bengang ngan kita.ktorang kena tangkap kucing jew.huh!warden sayang kitaorang la wei.

weh.ko jemput warden kita tak esok.pastikan dia jumpa aku.aku nak cakap 'setan' yang sorang nie dah hampir berjaya dah.walaupown dulu aku penah kena ugut buang asrama dengan dia.haih!!pas 2 aku nak mintak maaf sebab dulu aku selalu curik parking dia.huhuhuhu.

sekian.

7 komen:

~mademoiselle hana~ said...

first time aku dgr denda tangkap kucing.haha.gile klaka

BudAk hijAu said...

sies beb,aku xtipu..
mase 2 hostel aku kne serang ngn kucing kot..gilew byk kucing kt c2..dah la melepas merata2..2la kne denda tngkap suma kucing2 buas kt hostel..haih~

razor said...

kalau aku denda, kutip taik kucing tuh..

peden muka korang. wahahaha...

one love said...

hehehhe rugged!

mrblind said...

lu study kat mana ni..denda tangkap kucing..kalau warden tu suruh lu tangkap tikus..tak ke naya..

jinggo said...

hahahaha....
tangkap kucing....
yang tu memang lawak......

ryurisora said...

denda tangkap kucing, aku pun sanggup!!!