CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, December 18, 2008

tolong sat weh!!

weh...
aku ada mission penting neh...korang pecaya bomoh x...?aku xpecaya,tapi..haih!!sapa ada kenal bomoh paling terer pada abad ini.yang sekali hembus ja boleh wat orang hilang ingatan or mampos terus.hembus dari jauh tau..ada...?

haaa...xpown sapa ada kenal pembunuh bersiri?pembunuh upahan kew...?perogol bersiri kew..?ada sapa2 kenal or sapa2 ada wat part time keja2 nie..?kalau ada contact aku dengan secepat mungkin.

kalau sapa 2 ada M16 ka,bom ka...meh pinjam sat!!


argggggggh!!tension!!!

fuck!!

11 komen:

razor said...

ok, aku adalah seorang bomoh. boleh membuatkan perempuan mengandung..

mcmana?

tapi pengerasnya 'keras' tau.

berani ke?

hmm hmm hmm (jelingan mcm nak terkam)

LotsOfLove said...

.. tension jer bunyi..
lek. lek..
xtahan, pengerasnya keras..
hakhak..

BudAk hijAu said...

razor~bomoh bleh wt org pregnant??babi la ko..wakakakak..

pengeras xleh blah...

lostOfLove~tensi sngt2 neh...xtahan jgn tahan...hehehhe..

bokbon said...

rilek rilek..tarik nafas, hembus nafas..

~mademoiselle hana~ said...

aku anak sdare james bond.
boleh aku tolong? =p

iR KAMI said...

ehh...ko pg ah cari degawan...dia teror woww.......

one love said...

saya bomoh jugak!

voodoo!

cer bagi nama si mangsa, eh, bakal mangsa dan nombor ic dia. nak register terus. kalau tak menjadi sekali, takyah register dah. bayar pengerasnya je!

email me yer!

:p

BudAk hijAu said...

bokbon~aku dh semput neh!!!

hana~kem slm kat james bond ok!!

iR KAMI~dergawan tengah bercuti ah skrg!!

one love~owh,kena reg dulu eh...?kna ambik no gk kew...?huhuhu..

razor said...

testing blog eksperimen

BudAk hijAu said...

blog aku la jd eksperimen ko...??

DarabDua said...

gua ada jugak servis bomoh online ni.
amcam? berminat dak?
heh!