CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, December 15, 2008

Menjawab tag Incik Wai

1. Sesiapa yang kena tag,10 sesuatu berkenaan orang yang men'tag' dia.

(tentang Wai)

1. Nama dia Anuar bin Gulam Rasul
2. Sume org panggil dia Wai (why wai..?)
3. Hobi dia no 1 - Makan aka kumpul lemak!
4. Gile komputer & gadget (walaupun dia sekadar memiliki henpon je sebijik!)
5. Umur dah 26 tapi masih perasaan muda!!hahahaha...
6. Suka mendengar orang bercakap dari bercakap~aku pown xpaham!!
7. Ada penyakit Sewel~xcaya p tanya dia sendiri.
8. Kengkadang suka cakap sengsorang~contoh sakit sewel dia
9. Bercita2 menjadi seorang penyanyi 1 hari nnt~semoga berjaya beb!heh..
10. Bekerja sendiri - aku pown xtau dia keja apa..kui3..

p/s~aku copy,paste,edit dari blog ko neh!!hebat x...?wakakakaka..

2. Orang yang kena tag kena tulis tentang dirinya.

1. Nama aku budak hijau,bukan nama sebenar
2. Sangat suka atau obses dengan suma benda kaler hijau.
3. Sangat suka Avril,walaupon avril xsuka aku,ada aku kisah..?
4. Slumber jew,ape2 pown xkisah bai!!
5. Keras hati+keras kepala+hati kering = ketegaq!!
6. Selalu dilanda kesengalan yang melampau!
7. Perkataan peberet aku = semak,sengal,gila,diam ah,suka ati,mangkuk!!!
8. Suka baca blog orang dari update blog sendiri!suka ati ar!!
9. Masih belum berpunya,im single n availble but fully books!!wah~
10. Kurang kasih sayang!boleh aku tulis macam nie...?huh!!

At the end, you need to choose 10 people to be tagged and list their names.

1. Sape2 yang nak buat tag nie,sila2...

p/s~xda orang kenal aku pown kat blog nie,so sapew2 nak buat,sila..sila... :P

Sekian~

4 komen:

razor said...

nampak sgt pilih kekasih. saya dah 13 purnama tag sedari.

takpe la. ku bawa diriku yg luka..


huhu

BudAk hijAu said...

hah...?yakah...?
ku nie lembab sket...
kena mention...(demanding!!)kah3..

jap2...ku jawab eh...

pemikir lapuk said...

:) salam saibe

kotak-katik said...

eh kau da buat.

aku belum lgi.

haha.

kau mmg menepati mase.