CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, December 23, 2008

jari-jari gemok dalam lubang hidung aku!!

Arghhhhhh!!

aku yang semakin gemok dan tension!
tension yang menyebabkan aku gemok atau gemok yang menyebabkan aku tension aku kurang pasti.yang aku pasti aku sekarang gemok dan tension.haih~malas aku nak ambik tau.saat ini aku rasa macam ada jari2 gemok dalam lubang idong aku.lemas!

lemas dengan masalah2 yang sedia ada dan masalah2 yang dalam perjalanan.boleh tak korang tolong stopkan masalah2 yang sedang OTW 2.semaklah!!tak pown suruh dia pegi tempat lain.aku tak nak terima.

aku nak pegi bercuti sempena ulang tahun kelahiran aku yang ke-22.mudakan aku..??tolong cakap muda kalau tak nak aku mengamuk!ya,aku lahir di hujung tahun.tak da la ujung sangat tapi hujung la jugak.29dec86.1986 ok!

dan aku tension jugak walaupown aku dah plan nk pegi bercuti ngn azie.sebab suma hotel dan challet area selatan dah fully books.jari2 gemok dalam idong aku masih tak nak kuar.lemas siot!!

weh!nak pegi mana nie.aku dah penat search.siot betol la...

ada sapa2 yang keja dengan pusat pelancongan atau yang sewaktu dengannya tak..?

14 komen:

LotsOfLove said...

yeah..
memang muda.. hehe..
jari2 gemok?? bling2.. hekhek..

razor said...

gi uganda selatan.

BudAk hijAu said...

lotsoflove~seb baik ckp muda..heheh..wink2!

razor~uganda selatan?daerah mna 2..?

~mademoiselle hana~ said...

g alaska jom? =p

ryurisora said...

eh...kite sebaya rupanya..tapi aku xrasa aku muda. ko ye la muda..(nada takot)

yg ko xcabut jari ko dari hidung tu nape? memangla lemas..adoiyai...

jinggo said...

eeerrmmmm....
muda...
memang muda.....

ikut saja kami pegi camping....
kira becuti jugak la tu....
sila la anda di alu-alukan........

BudAk hijAu said...

hana~alaska..??daerah mane kat malaysia nie..?keh3..

ryurisora~sebaya...?pengaruh rakan sebaya betul!!haih..
seb bek ckp aku muda..cyg ko lah..wakakaka..

jari2 gemok 2 bkn jari aku.walaupown aku dh semakin gemok,tapi jari aku maintain..kui3..

BudAk hijAu said...

jinggo~mekasih yer..heheh..camping..?di mana...??????di mana...?(gema)

poyotito's said...

pergi langkawi sudah..

lu lagi muda dari gua beb

jinggo said...

kami camping kat taman negara teluk bahang.......

3 dan 4 ari bulan 2009....

sila la....
ajak la sekali kengkawan reramai...

cuma RM15 sorang...

termasuk makan dan duit naik bot masa balik tu....

pegi jalan kaki masuk utan beramai-ramai........
jangan takut pompuan pon ada jugak...
anda di alu-alukan menyertai keluarga kami yang besar.......
sila la.....
org yang perlu di hubungi ada di blog saya.......
atau email saya terus di...
jinggo_apit@yahoo.com

Diloz said...

selamat hari jadi KAKAK!!!

one love said...

sakit tak masukkan jari2 gemok dalam lubang hidung tu?

hehheheeh

selamat bercuti! cari je ke mana2!

:)

DarabDua said...

gua sajes lu pegi zoo negara. pastu pegi pulak taman burung.
amcam?

klu lu pesen sains dan teknologi. lu pegi petrosains. tak pun pusat sains negara!
haha~

BudAk hijAu said...

poyotito's~langkawi???kawan aku 2 xmo pegi,boleh mndatangkan marah betul.

jinggo~warggggh!!den mmg suka camping2 neh..tapi,tarikh berkanaan den kje..huhuhu..akn dipikirkan ok!

diloz~awal siot wish.nt wish lain tau!kakak??this is no,no..adik ok!!

one love~sakit+lemas=xbleh blah!hahaha..

darab dua~den pesen suka lagak ngeri!!ada idea lain..?