CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, December 16, 2008

Wahai Incik Razor,gua dah jawab lu punyer TAG!!lalalalala....

1. Pernah tak anda jalan sorang2, pastu terserempak dengan couple. Si perempuan (kalau anda lelaki dan vice versa la sendiri) asyik pandang2 anda.

~penah loh!selalu kowt...ko rase ape point aku jwb macam 2..?wakakaka..

2. Pernah tak orang ingat anda bukan anda yang sepatutnya. (Cth: eh, ko ni dah kahwin kan? Eh, ko ni kerja spital kan? Eh, ko ni belajar lagi kan? Eh, ko ni adik hans Isaac kan? Eh, ko ni yang aku jumpa kat Lombok kan?)

~Penah2...selalu aku ye kan jew,kecian lak nak malukan die..huh!!aku kan berhati mulia..keh3..

3. Pernah tak drive dan sesat. Atau pun jadi co-pilot tapi anda punca kesesatan.

~Sesat...???soklan sensitif neh beb...ok2,ku xlah sesat kan,tapi salah jalan jew..ok?boleh di maapkan..?

4. Apa cita2 yang orang tak nak buat tapi anda je beria2 nak jadi.

~aku macam xda cita2 jew weh!!cuba korang advise sket aku nie...haih~

5. Kalau ada, ceritakan satu dari kisah2 sedih dalam hidup anda. (tak payah cari yang 'paling sedih' sbb aku tahu, korang bukan ingat sangat pun)

~Paling sedih...??xyah ah,kang ko nanges beb...ok2,aku jawab.time aku kantoi overnite,mase aku sem 6,kena sound depan junior.siot jew kan.pas2 aku pecahkan pasu bunga warden.pas2 kantoi lagi.Fuck!!

6. Kalau anda seorang yang pernah nakal dan jahat, cuba ingatkan satu kes yang anda nyesal tak sudah lepas buat kerja tu.

~WOoOOoOO...banyak aku nak kena tulis nie siot...ok 1 jew eh.cam biasa,ovenite,kes nie mase aku sem 5.balik hostel kul 5 pagi.ingatkan member aku AJK hostel yg duty 2 ade,rupanyer die pown overnite jugak.kamben tol!!so,aku kena tido kat kaki lima bersama2 orang yang terlibat.aku memang nyesal gilew sebab balik xmsg die dulu.xpasal2 kena derma darah kat nyamuk malam 2!!cit!!

7. Apa perkara yang anda suka buat sejak dua menjak ni? Dulu2 pulak, apa hobi2 anda?

~Dah start nak main tenis balik,pas aku layak ke separuh akhir setelah berabad xpegang raket tenis..hahahaha..hobi dulu2..?tido,makan dan apa2 yang senagkatan dengannya..dan 1 lagi,aku dah suka update blog walaupown suka membaca blog orang tetap melebihi.blog korang2 lah!!

8. Apa pesanan penjaga anda yang paling diingat dan selalu membuatkan anda beringat2?

~pesanan mak aku...?cari menantu kat mak cepat2,tak hensem xpa,tapi kaya!!kui3..

9. Apakah ketakutan yang masih menghantui anda?

~takut ?? hujan lebat+guruh+angin kuat+kilat sambar menyambar+ribut = sumpah aku takot!!

10. Dah itu je. anda dah makan?

~dah makan kat mamak tadi,seb bek pedas!!kalau x..haih~



sekian buletin dari pusat gempa bumi dan tsunami malaysia.

12 komen:

razor said...

aku suka buat org terjebak. wahahah..

ko mmg kejam kan?

bab sedih pun citer kejahatan. bab jahat pun kejahatan. ntah bila la masanya ko jadi baik. haih...

lalalalala

aku nak tak ala2 alim lepas ni. wink wink

razor said...

p/s: last words is 'aku nak tag ko ala2 alim lepas ni. wink wink'

haih

BudAk hijAu said...

aku kejam berjangkit ngn ko lah nie!!

nampak dah mmg sah aku budak jahat! 2 point ko kn,kn,kn...?

nak tag ala2 alim...?
boleh2..aku aku pown dah nk alim2 kucin dh nie..sile pecaye!!hek3..

Diloz said...

anda pemain tenis??
agak-agak boleh jadi macam wong mei choo tak?

wong mei choo??

ryurisora said...

kau ni nakal ler...

Dato Paduka Masri said...

and apelapur brita dari pusat tsunami dan gempa malaysia....???

so agak2 bila lagi tsunami akan melanda...?????

zamrie said...

TAG??? apa tuu?
membujur lalu melintang patah.. ada ko kisah budak hijau kan kan kan?

mari laa tag lagi hehehehe

one love said...

pesanan mak yang paling rugged dan berpijak di bumi yang nyata :)

best!

BudAk hijAu said...

diloz~wong mei choo...????dia pemain badminton lor..kui3..

ryurisora~mak sy cakap sy buas jew,xnakal!!hek3..

dato paduka masri~mintak simpang malaikat 44 lah dr kna tsunami lagi....huhuhu...

zamrie~TAG 2 adalah smart tag!! :P

one love~mak kite best kan..?kikiki.

el isman said...

kehkehekehe..tumpang gelak

hans said...

aku pun baru publish benda nih

LotsOfLove said...

Salam singgah..
hehe..
rajin baca blog ek..mm, datang ar berkunjung kat blog i plak.. huhu..

xtahan jer permintaan mak.. yang penting kaya dow.. huhu..