CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, August 26, 2009

gejala kurang moral!

sakit kepala,sampai ke mata,pastu turun ke gigi,naik balik ke telinga.oleh yang demikian,rambut aku dah botak kat tengah sebab asik tarik rambut.dah ada bonjol-bonjol di kepala sebab hantuk kepala di dinding.sekian.

tak yah cakap.aku tau.aku memang banyak penyakit.dah depa suka.nak buat macam mana.

aku dah tau apa nama penyakit di atas.migrain.cilakak!3 hari berturut-turut dia serang aku.

dan harini hilang.aku syak la kn.sebab gaji aku dah masuk kot.aku syak la.tapi,macam tidak syak lagi je.sirius weh.hilang dowh.

tapi.gejala di atas mungkin akan datang balik 2,3 hari lagi.sebab cuti aku tak approve lagi untuk raya ni.aku tak tau berapa hb aku nak balik.dan tak tau nak balik ngan apa.

oleh itu.sah gejala kurang moral di atas akan serang aku balik.mari berdoa supaya dapat cuti.

semalam aku kol mak aku.tanya dia masak ape.pastu kan.aku rasa macam nak balik kampung time tu jugak.jangan tanya pasai apa.haih!!!!

p/s-baju raya tahun ni kaler hijau lagi.tapi mak aku cakap die dah buat sepasang kaler pink.sumpah rasa nak pitam aku dengar.

16 komen:

speckurosaklagi said...

mak ko masak apa?
cuba ko pakai warna pink pitam ke tak?

Arjuna Qaseh said...

pink boleh hilang sakit pala..
migrain saja okay ag..
migrain kalo tahap muntah..
memang biol.

Wanita Itu said...

ko pakai pink..

kelakar dowh hee

takleh bayang hahahaa..

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

weh ko g farmasi...mintak cafergot...dh 8 taun wa telan menatang tu siut..wa nyer maigran..huh...leh tebang pokok siut..

F A R Y N said...

kah kah kah..ayu sungguh ko pakai kaler pink nanti

Fadh said...

hijau + pink = ????

Pekerja Kontrak said...

pinky

Clark Pett said...

Ok apa kaler pink?Bole la kitorg panggil budak pink lepas raya nanti.
***cuti i boss dah approve la u..wahaha.

nuyuljana said...

ayu gila pakai kaler pink.

auwww~

;)

amirnazrin said...

yanz in pink?erm..tgh imagine ni..newey,bila nak sahur sekali ni.

ayampinko said...

pink...haku nak tengok yan...gambar pun jadi la..

razor said...

baju yg i belikan tu pink kare, ok je u pakai...

u tgk warna ke tgk harga?


lalala

Lifesaver said...

mesti mak ko masak sedap....

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

pink?? ok wat..tapi kalau ko pakai baju kurung pink macam semacam la plak..hehehehe

bokbon said...

alah, bodek-bodek la bos tu. dapat la tu cuti nanti..

oh ya..cadar gua warna hijau, baru tukar. teringat plak kat lu, hah..ha..

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網