CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, August 8, 2009

cerita seram semalam.

malam semalam aku dah pegi HKL.mau dekat 3 jam jugak la kan tunggu.almaklumlah kerajaan.tapi ok sket la dari hospital ampang.haritu aku hantar member aku.tunggu je dekat 4jam.pengsan 2,3 kali jugak la member aku tu.tu belom ambik ubat.cilakak kan...?kalau nak mati.memang mati dulu la.baru jumpa doktor.tah pape!

kat HKL.belom jumpa doc.baru jumpa MA dekat depan 2,die dah cakap ade simtom-simtom.gile cuak mase tu.pastu ape lagi.kena la buat blood test.tapi,alhamdulillah.selamat ok.selamat dari binatang haram tu.yahoooooo..

tapi.doc tu cakap kalau demam tak ok jugak.nanti datang lagi.tak pelah doc.bulan depan je.sonok-sonok jugak kan.tapi malaysia dah 13 orang kan mati?gile ape weh?ramai kot.gile terancam nyawa ngn virus ni.dulu bird flu pon takde la sampai macam ni.takde pape tindakan ke weh...?1 malaysia tak habis-habis.nak tunggu 1 malaysia kena dulu ke baru nk ambik tindakan?citpodah!

demam aku tak kebah-kebah lagi ni.tapi!jeng..jeng..jeng...semalam,lepas je dapat kol dari die.perghhh!rase kebah terus.tiba-tiba macam sihat.terus boleh pegi futsal.pegi jela.tak main pon.wat semak je.sape?tak yah la tau..tak yah!dok diam-diam.

incik razor makin aktif berblog nampak?perli gua ke beb?gua akan pastikan blog gua pon di kemaskini macam blog lu.hah!lu update,wa update.lu tak update pon wa update jugak.hahaha.

p/s-balik futsal kul 4:50am.lepak-lepak kat rumah dah kul 6.sekarang dah kat opiz!weh,wa tak tido lagi nie.apa macam?

19 komen:

ryurisora said...

1 malaysia tak habis-habis.nak tunggu 1 malaysia kena dulu ke baru nk ambik tindakan?citpodah!

stuju!ahahahaha!!!

Luca De Ketiak said...

"malam semalam aku dah pegi HKL.mau dekat 3 jam jugak la kan tunggu.almaklumlah kerajaan."

gua kadang2 cuba berfikiran positif bahwa kdg2 gua sorang je yg xpuas ati dgn servis kakitangan kerajaan, tp time jugaklah gua selalu jumpa ayat2 mcm di atas.

gua lega! apa gua rs selama ni adalah betul!

jo said...

pegi tido la wei...ape barang hari sabtu duduk opis..layan hindustan la...

Paan Tanpa Adik said...

Razor memang nak kena lempang.

Lionel Azry said...

si dia?
owh oke2 dah tahu sape :P

Paan Tanpa Adik said...

Komen atas ni pun nak kena lempang. Siap kau!

speckurosaklagi said...

tak tido pi tido..huhuhu
1mlaysia..hanya sia-sia..

cookie devine said...

Cik Cookie sbg staff situ pun kn tggu lm utk medical check up.hukhukhuk...

razor said...

ko jgn yan.nanti ada org kuciwa.aku bukan abg asmara dan hp ko xbunyi gajah gajah gajah kan?hehehe.

ko ada babi flu,ko g main futsal.abih la bdk2 kt court tu.

Razman said...

makin kurang la orang yang reti men futsal kat malaysia ni..kne h1n1 bjangkit dr ko..

Lifesaver said...

ko jgn bawak virus ke office sudah

~0~ said...

gile ganaz...xtido tido algi..memang 1malaysia la...kalo najib baca entri nie mesti dia amik ko jadi anak angkat..

asrullita said...

yuppppppppppppppp...hahhahahahhaha

tasikmerah said...

razor dh hapdet? aku nk gi jengah jap.

Liliyuli said...

pergh! tak tido lagi? kalo wa la...dah pengsan dah..rabak mata

bokbon said...

kalau gua demam nanti, suruh dia kol gua jugak tau. mujarab benar nampaknya, hahah..

ayampinko said...

kalau dier yang call jangan kata demam.. lumpuh pun boleh jalan balik..hahaha..ruk lu nie..

Pais Chaos said...

hospital lembab.. orang nak bersalin pun x leh nak handle!!

vidadarisakura said...

razor babi.