CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, August 12, 2009

sedang berperang!

bila aku lambat update entri maknanya ada yang tak kena.yang tak kenanya kali ni.aku dalam misi berperang.berperang dengan demam.ya.demam.demam aku ni sewel sket aku rasa.lepas balik dr HKL haritu ada tanda-tanda nak ok.

tapi,lepas aku habis kerja malam je.demam aku datang balik.weh,12jam kot aku atas katil.tak bangun.tak makan.tak minum sementara tunggu housemate aku balik kerja.nak reply sms pon tak boleh.tak nampak tulisan.nampak berdouble je suma.sumpah aku tak penah rasa macam tu.

deman aku kejap ok.pastu datang balik.pastu ilang.pastu tree.didie cakap ni demam kus-kus.ade ke weh?yang aku tau kussss semangat ade la.kui3..

pastu ok la sket pas makan ubat dan bergelumang di bawah selimut yang tebal 6inci.ok.tipu.tak tau barapa inci.gila la weh.entri aku sekarang suma pasal sakit.ingat ni blog berpenyakit ke.ok2.stop.

tapi..wei...dah 41 orang kot mati kat malaysia.macam takde ape-ape tindakan je.ke ade tapi aku tak tau?ade ke weh...?yang aku tau 1 malaysia je.dem!

haaa..aku ade dapat 1 email mcm mana nak mengelak dari terkena virus ni.kena makan sekurang-kurangnya 6 biji epal hijau sehari or fresh orange.sile la datang melawat aku bawak benda-benda yang berkenaan ok.maseh.

pesanan kepada vivi.sile TAG pic aku di MASKARA di fb dengan serta merta.arigatogozaimas.

kepada semua yang sedang berperang dengan demam jugak.semoga korang suma tabah menghadapi dugaan.demam boleh menghapuskan dosa kecil.tapi aku mungkin banyak dosa besar.ok2,sile abaikan perkataan mungkin..

p/s-tak payah komen pasal deman lah.buhsan pulak aku!

19 komen:

Pettoo said...

Uisshhh..bahaya kalau kita dating..bisa berjangkit ni..haha.

Liliyuli said...

tutuppppp muluttttttttttt sume....

F A R Y N said...

ko demam miang nak ada bf la tu...
hahahaahaha

dobot said...

kte serupa!
selamat ber-sehatt.
;)

Wanita Itu said...

kalu tak komen pasai demam, so nak komen pasai apo nih heee..

Hidemichi said...

musim-musim DEMAM ni mana boleh komen pasal DEMAM sangat, nnt asyik teringatkan DEMAM melarat pulak DEMAM tu...
Aku pun mmg malas nak komen pasal DEMAM. Ko pun tak bagi komen pasal DEMAM kan?

lizz said...

baik. i komen pasal epal ijau ok!!!wahahaha. teruje lak nk buy epal ijau byk2. macam byk plak dgr kebaikan amik epal ni.ek?

~0~ said...

6biji sehari ek???aku 6biji sebulan belum tentu..

jo said...

kau buat aku seram nak datang blog ni...bulih jangkit melalui internet x yek??

mugiwara said...

kau dari hari tu tak habis2 pasal demam...
banyak dosa yang gugur ni...
tahniah!

tp jaga diri weh!
bukan stakat n1h1 je. denggi pn byk skng.

smoga cpat sembuh~
dh nk pose nih!

Pais Chaos said...

makan je panadol bnyak2 baru cepat elok..

vidadarisakura said...

karang ar.aku masih mud malas.


laalala

nuyuljana said...

adik aku pesen demam bila malam aje.

lumur lendir bunga raya terus ok.

kalau pesen ko ni aku rasa kene

lumur dgn hantu raya.

ha ha.

aku doakan ko cpt baik demam.

sila makan ubat antibodi.

Lifesaver said...

peti ais penuh dgn buah..

speckurosaklagi said...

ko sakit pun sompat lagi poie maskara...hebat tul la...
upload pix..

ryurisora said...

aku pun dmm weh. ko mkn la ubat. aku ade paracetamol ngan jujubes. ko nk sket?

Paan Tanpa Adik said...

I dah sihat. Yeah!

kueh bakar said...

bila ramai pakai mask baru tau mata itu seksi...

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情