CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, August 21, 2009

Amaran keras!

hikayat sebelum puasa di esok hari.

2,3 hari ni,hari-hari aku beli buah mata kucing.apakah maknanya?

1st time aku sambut puasa bukan ngan mak aku.tahun lepas aku tak ingat.tak kira,nak cakap 1st time jugak.

sakit kepala,sampai ke mata,pastu turun ke gigi,naik balik ke telinga.kronikkan?hell sangat.

macam tak pecaya je esok dah puasa.betul ke weh?esok kalau terlupa boleh di maapkan kan,kan,kan?

jap.aku lupa puasa aku dah berganti ke belum.dah kot!KOT!korang?kot jugak ke?

ada sape-sape nak belikan aku baju raya?

kalau ikot scdule,raya kedua aku kena kerja.esok jugak aku apply cuti.gila ke ape nak keja.nages mak aku weh.gempa bumi takde kot time-time raya.kan?

AMARAN KERAS : jangan lupa mandi wajib!!!

SELAMAT BERPUASA KEPADA SEMUA YANG BACA BLOG AKU.MASEH!


P/S-jom buka puasa sama-sama weh!!

18 komen:

jo said...

byk beno penyakit kau ni...
slamat menjalani ibadah puasa dgn jujur dan x buat-buat lupa..

~0~ said...

Mak ko ke ko yang nangis??heheh

Selamat berpuasa.

BudAk hijAu said...

jo
penyakit mmg suka aku.kalu TERlupa mcm mana...?TER ok..

~0~
mak aku dan aku turut serta.ok sekian.selamat posa jugak.

sutera putih said...

selamat berpose,,,

speckurosaklagi said...

ko nagis lagi lebih dari mak ko....
slamat puasa....

amaran keras...bangun sahur..

mugiwara said...

selamat berpuasa.

jangan lupa baca niat!

Basuh Baju said...

hahaha jgn lupa mandi wajib..dan buatlah yg wajib..hehe

Fadh said...

salam ramadhan nul karim

TeD said...

selamat berpuase... =)

TeD said...

selamat berpuase... =)

JMR said...

seb baik dah mandi wajib..hahah..

tp sure horror giler kalo kena kije raya ke2..

so, cpt2 apply cuti ye...:-p

Pais Chaos said...

esok la mandi wajib!!

Lifesaver said...

ko pose x?

dobot said...

slmt puasaa,
;)

ryurisora said...

slamat bpose, pose jgn xposer.he...

faiq said...

buah mate kucing sedap la..
ko sedekh la aku sikit

nuyuljana said...

slmt berpuasa. :)

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情