CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, June 24, 2009

pada suatu malam....update!gambar.

waaa...giler lame aku tak updade blog.maklumlah,pekerja cemerlang.wahahaha.actly aku agak malas nak online sekarang.tah kenapa.maybe sebab dah ade kawan-kawan baru.3 sekawan yang sentiasa bersama aku.tima kasih migrain,gatrik dan kawan yang paling baru semput.maseh banyak-banyak.ubat merah aku tu dah nk habis stok.mesti korang sedang bersuka ria kan sekarang.takpe-takpe.aku kasi can.

oh ya.atas pemberian tiket free oleh si parin tak suka jantan berbulu dada tapi dapat orang berbulu dada.padan muka.aku pergi konsert pesta malam endon 3.cool beb.

maseh sekali lagi untuk 2 tiket free,pas VIP untuk aku jumpa DEWA kat belakang stage,italk RM60,lampu hijau(tak yah aku pinjam liter),ape lagi ar...?macam banyak je aku rembat dari ko parin.ngeeee~

ramai gak blogers yang pegi,pjoe,amy,nasir,ely,vovin,ramai dowh,malas nak tulis.ok.tipu.aku lupa nama kalau tak sure aku senarai semua.macam perjumpaan bloogers dah aku rase.hahahaha.

gambar-gambar nanti la aku upload dalam FB.masih dalam mood malas nak buat ape-ape kecuali datang kerja.

HP aku kena bar lagi.cilakak punyer maxis.pasni upgrade credit limit jadi 800.

p/s~maseh kat suma yang doakan kawan-kawan aku cepat beredar.aku dah suruh diorg pegi outstation,tapi diorg taknak.haih~

UPDATE


aku...panas dowh mase neh..haih~


padi-wa tunggu lagu menanti sebuah jawapan jer..hahahaha..


andra n backbone-lagu main hati kena sungguh pada hari berkenaan.hik3..


so7-duta...luv u foreverlah..


gigi-giler rockers lu beb..lagu nakal menyebabkan wa jadi duta astro.hahahaha.


dewa-i luv u once n ahmad dhani too...waaaaaaa....


dewa-blkg stage-maseh parin atas VIP pas.

pic credit utk pjoe.(pjoe,bile muke aku kuar utopia?.hahahaha)

p/s~away to hometown from saturday-tuesday!bye KL.

13 komen:

Wanita Itu said...

wah tak sihat rupenyer, patut la lama tak update.. igt sesat hee... anyway, semoga kawan yg 3 ketui tu belalu la yer....

calloo pekerja cemerlang 2009 tehee

Heidi Shafiq said...

fuh best syial g consert..

bokbon said...

pasni upgrade ke celcom la, itu yang sepatutnya. kan?

zahirlunatik said...

aku msti bloggers yg popular kn...
hmmmmmmmm

@tune® said...

huh..
xramai indon kah?

arfahadnan said...

kau sakit pun larat lagi pergi concert kan..

haih..

F A R Y N said...

hahahhaa...
betapa untungnya ko join group aku malam tu..macam2 dapat kan yan...
siap jadi duta astro ria tu.....
hahahaahhah

pasni astro jadi client aku..serius tak tifu...tunggu jela apa next event plak ni eh...hahahaha

pada orang2 yg berat bontot nak cari aku malam tu,padan la muka...

WaDa said...

yan..mesti ramai indon kn??
hehehehe..

Fadh said...

tahniah laa dpt rakan baru yang amat memahami he he he...moga sembuh dan xsakir2 dah

sEmut said...

gua sibuk mengkuarantin diri sendiri. kalau tak nanti bertambah lagi penyakit lu. haha

Lifesaver said...

aku suka ko sibuk

green_ganu said...

bestnyer..teringin nk tgk dorg...huhu..

k.e.r.i. said...

weh weh, pjoe tu staff utopia ke?