CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, July 1, 2009

sudahlah....

"Sudahlah sayang, I dont believe You

I’ve always known that your words is never true

Why I’m with You?

I pun tak tahu

No wonder la my friend pun tak suka You..."






my feeling dem fucking gud!i like...

p/s~kawan2 aku yg ber 3 masih lagi bersama.but ok la.tak mengganggu sangat akhir2 ni..

14 komen:

speckurosaklagi said...

kool k...

jeles bila dpt amik pix lompat nih...

ber3 masih syg kan kamu..huhuuhuhhu

Heidi Shafiq said...

meh aku jampi ko kasi kawan ko pergi.. :P

Fadh said...

uiii...tergoda aku tgk pusat ko he he he

DIK AN said...

You buat apa ni ling? Terkezut I...


Sori lama x follow you...

kay said...

macam tinggi je lompat tu..aku tumpang hepi juga boleh?

nuyuljana said...

aku nampak budak hijau pakai baju kaler hijau tengah main lompat2.

hehe.

♣haNie♣ said...

pehh..hepi kemahen!

ayampinko said...

wei apa cita..nampak cam dah ok..

apei said...

dari gaya lompatan nampak mcm gumbira!

mrblind said...

best sangat ke melompat macam tu..hahaha

@tune® said...

dem him...
hihihi

sutera putih said...

eh....
cm best jer melompat g2,,,
nk join laa,,,
hikhik...

vidadarisakura said...

yan mee seng mata kaji sema rinng seng!


ok aku suda jampi ko.
jap lagi baik lah tu.

Lifesaver said...

aku suka pic ni!