CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, July 15, 2009

korang rasa ok tak?

aku tak sihat.sangat tak sihat fizikal dan mental.blog di abaikan.maap.kerja tak menentu.asik semput bila shif malam (sejuk sangat opiz aku bila malam).dah tak larat nak telan ubat a.k.a dadah.rasa nak tukar keja.sebab taknak keja shift malam,time weekend dan yang paling penting time raya.tolong carikan keja yang bersesuaian.boleh tak?

on planing!

p/s-pasni kalau ade gempa bumi ke tsunami ke aku dah tak bleh inform korang.kalau la!aku tak benti keja lagi pon.haih!

7 komen:

Lifesaver said...

jgn la berhenti..nnt aku takut tsunami dtg balik

TeD said...

yan, jom keje same place ngan me ;p

DIK AN said...

Ikut you la. Kalo dah x larat sangat keje situ, tukar tempat lain.

p/s : Maaf...

sutera putih said...

eh,,,cm kronik jer,,,
take care urself k...

Zeela LaLaLa said...

carilah keje lain beb. raya kalau kerja jugak mmg lahhhhhh tak blh blah.

Puppet Koyak said...

erk..
lame gue x singgah blog ko.
ko saket ke weh?
adeh,xpe2, harap ko stil hijau.
ak rase kalo memudaratkn kesehatan ko,ko tuko je la kijo ko tu.
kesihatan lg pnting beb.
kalo k tak nak gak, time p keja mlm, ko bungkus bdn biar tebal abes.okeh x cdgn ak?

fhad said...

pehhh kje ofis pe sampai mlm2? adesss...