CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, July 30, 2009

positif H1N1 tahap kronik! diam ah!

apakah perasaan anda bila gaji anda bulan ini tak cukup 6rat dari gaji anda bulan lepas...?

apakah...?

aku...?

rasa mcam positif H1N1 tahap kronik yang tunggu masa nak mati.

tuuuuuuuutttttttttttt..

im dying!

mai pinjam 1k.tahun depan ke 2tahun lagi aku bayar.tak pon bayar bulan2 la..bleh...?bastard!!



weh,takde orang nak bagi aku tiket free konsert search ke..?demmit!

pic resume aku ade lighting baik punyer kat blkg dengan baground opiz yang pc bersepah.amacam?ade orang nak ambik aku kerja tak?


p/s-nak tukar kerja.tolong!!!!!

14 komen:

paiseh said...

ponteng laa lagi.. amek obat!

Puppet Koyak said...

huhuhu.
xcukup 6rat tu byk weh.
1k ak takde ar nk kasi pnjam.
1sen ada la.sesat dlm dompet ak.
nak?
oh lupe.
bayar ansuran bulanan juga ye..:p

Fadh said...

ada aku kisah gaji ko tggl 6rat he he he sabor ok...

qishie said...

meh jadi orang gaji rumah aku.

kerja siram bunga dengan berkebun2 sket.

speckurosaklagi said...

awan biru..ko masuk melalui awan la..

duit 1k aku xda...aku pun nk gaks..

jo said...

kite rompak bank nak tak?

dobot said...

baju aku takk de org nk iron,
lantai uma aku, takk de org nk mopkn,
assignments aku takk de org nk tgok2kn,
kauu nk isi jwtn kosong ni takk?
;D

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

wa tarak gaji...wa makn komisyen jek..

bungacahaya said...

Same la kiterrr.....aku dekat 7 rat yellek bulan nih. Loan umah dh start potong. Huhuhuhuhuhu................

Lifesaver said...

uish!x cukup 6 ratus??tu kes berat tu

~0~ said...

bayk tue..6rat..kalo aku kena memang aku bakar opis tue

sEmut said...

aku dah 6 bulan xde gaji rilek je.

Hidemichi said...

tabung babi dah pecahkan belum?

@tune® said...

huh..
minta weh!!