CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, July 5, 2009

dalam cubaan menjadi cool!

majlis pertunangan abang aku yang kedua.yang sulung dah kawen.adik die takde calon.eh..ade.tapi tak sure.

ok.mak aku dan gerombolannyer gerak dari nilai.pegi ambik sirih jujung ape benda tah.mase mak aku gerak dari nilai.aku baru bangun ok.baru bangun.sile bayangkan 3orang awek nak mandi dan bersiap.berapa lama masa pulak ambik kan.

aku sampai majlis tengah berlangsung.best!mak aku muka nak bengis je kan.aku cam biase.wat muka tak bersalah.terus masuk rumah buat-buat bizi ambik gambar.hahahaha.

abang sulung aku dok wat muka macho.aku dah tau kenapa dia tak marah aku.die ingat aku nak bagi die percent kot kalau aku menang kes.hahaha.

abang aku no 2 cool je.majlis die la katakan.Allhamdulillah.suma berjalan lancar.orang sana letak 9k.abang aku up jadi 10k.secara rasmi RM10,110.kalau tak salah aku la.kalau salah.lantak la.bukan duit aku.

so,nanti adik die ni.mau tak mau dalam 12 ke 16k sudah la.ok macam tu...?waklu!hahahaha.

abang aku dah selamat dari subjek utama mak aku bila kami balik kampung.sekarang aku kena mengadap sorang-sorang.best!

kenapa ade parasaan yang tak best bila abang aku nak kawen ha...?kenapa...?kenapa...?cool budak hijau.cool.kakak ipar kau yang ni tak macam kakak ipar kau yang 1st.maybe la.cool ok.

p/s-paru-paru dan jantung.sila dok diam2.jangan wat perangai.aku keja malam nie.cool ok.

16 komen:

DIK AN said...

"secara rasmi RM10,110.kalau tak salah aku la.kalau salah.lantak la.bukan duit aku." - BAHAHAHAHAHA!

"so,nanti adik die ni.mau tak mau dalam 12 ke 16k sudah la.ok macam tu...?" - (tergamam & senyap)

U melampau...T_T

F A R Y N said...

aku rasa la kan..
ko patut buat entry ciri2 lelaki yg harus ada sblom mengorat bdk hijau..


ehehehehe

BudAk hijAu said...

dik an
-ala u...ok la 2..u doc kn,kn,kn...?

ngeee..

parin
-aku syak pon cm 2 la..kikikiki..

This is Mine said...

uih....

sented ar tueh...
mueheheheh~
:D

kueh bakar said...

16k?
adoiiiiiii

Lionel Azry said...

he3 msg sape sampai buat entri ni? :P

BudAk hijAu said...

this is mine
-mne ade stendet.dh modofait dh tau.

kueh bakar
-ala..bru 16k bang!

saruk
-msg...?adeh!mne ade..agagagaga..

Fadh said...

klau takat 16k...aku up lagi 60k!

ayampinko said...

aku up jadi 17,500.00 amacam...ada yang mau lawan..?

~0~ said...

16k....huih..pakcik kayo

speckurosaklagi said...

besh jd pompuan dpt 16K...

@tune® said...

ko mude lagi..lex arr..
ape kisah...

mamma mia! said...

gambaq xdak ka??mai tnjuk sikit.. hehe

nuyuljana said...

hehehe.

ko bakal artis kan?

up lg la.

20K.

muahaha.

;)

love4ever said...

Hi this is sonali and i am new to blogging and i read your articles it was really good i wanto be a follower of ur blog and i have added ur blog in my bloglist.kindly visit my site and if u can add my link in ur blog list.my url is http://sonali-luv4ever.blogspot.com/

Lifesaver said...

biasa la tu..ko x biasa ada kakak lagi