CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, July 6, 2009

saja nak bagi depa glemer sket...

haaa...sape kate tak de orang nak aku.korang salah.baru je abang aku tunang.aku dah kena propose.wah3..gosip panas neh.hak3..tapi,sabar.aku cool.rilex.jangan menggelabah tetek.rilex mak joyah sudah.sebab aku pon tak sure dengan die.tah-tah die main-main je ke.haaa.mau malu sampai tahun depan.tah-tah malu 7 keturunan.

tapi kan lalinks.i nak kawen mase umur i 26 eh.and jangan lupa.16k.maseh.

ok.nak bagi abang aku glemer sket.meh aku tunjuk pic tunang aritu.ni je sempat aku edit.lain malas.









orang melaka kalau bertunang pon memang grand-grand eh?tengok la baju die.mak ai.aku ingat dah majlis sanding.kalau kat kedah simple-simple je kot.owh lupa.abang aku bagi 10k.patut la.

p/s-aku resaiz pic.pastu tersave sekali master copy.mmg cilakak.macam mane nak cuci.vavi betol.dah la aku type pemalas nak mati nak edit balik.pegi la mampos!

17 komen:

Mr Black gagak said...

hahahha

Heidi Shafiq said...

16k?
giler vavi..
miskin la kawen ngn ko..

Lionel Azry said...

aik baru msg semalam dah kene propose?
wah hebat la bukAN?

DIK AN said...

Hehehe...terlalu serius.

BudAk hijAu said...

black
-ko xyah gelak.aku dh pandai edit dah.hahaha..

heidi
-bnyk kuar byk msk bang!hahaha.

saruk
-ape ko merepek ni setan...?agagaga.

dik an
-TERlalu sies...?yeke...?

nuyuljana said...

kain batik jawa.

very nice.

:)

sutera putih said...

huhuhu,,,
nk tunang jugak,,,
wawawawa,,,
(eh,,,apa aku mengarut ni,,,)
uuummm...
tahniah utk ko nyer abg n bakal kak ipar ekk,,
hikhik,,

mrblind said...

kenapa muka abang lu tak macam lu..

Bunga Nordin said...

org melaka suka berpantun2

Fadh said...

err depa tumpang glamer ke hang yang lebih2...pasal tue laa kejap jer dah laku.

chromosome XX said...

jiran aku bertunang pun mcm kawen...tau ke rugi je...

16k?jd bini no2 mau ke?

bla mau lepak?rindu...heeeee
(pdhal tadak duet,ada hati mau lepak)

Bisnes Keluarga said...

Salam ziarah

vidadarisakura said...

keseriusAN sANgat ke budak tu?

haha

paanjahat said...

weh. de ke org nk kat ko nih mslh nye? 16K? nk mampos? bek aku beli lembu. jg lembu lagi bek. hahah. :)

Pekerja Kontrak said...

hohohohohohohohoho.... sape tu yan....???

alif-mikail said...

ah! koi syak kaler ijau lagi ngam.. haha

fifah yusof. said...

;)