CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, July 17, 2009

tumpang glemer jugak!

hurmm...suma dok cite pasal razaksat.email aku pon penuh ngan razaksat.meh nak story sket.aku tau sket-sket je la,sebab aku bukan bahagian space pon kat ATSB.

eh salah,bukan nak cerita pon.nak bagi tengok gambar je.hahaha.nak tau dengan lebih lanjut dan mendalam pasal setellite razaksat yang company aku bikin ni.silalah taip "razakSAT" kat google or youtube.maseh.








tak yah nak bengang.sebab aku memang tak tau pon pasal setellite ni.aku kan division lain.langsung tak terlibat.tapi tumpang glemer sket sebab company aku kan.lalala.

masa Launching aritu suma staff ATSB kena pegi tengok.tengok kat skrin je.live.kumpul kat opiz kul 4.30pagi eh.diulangi 4.30 PAGI.so,aku tak pegi.sebab takde tranport.haih.

p/s-ok tak letak pic mase kat genting yang pakai glasses hitam 2 kat resume.takde pic sangat dah ni.hahahaha.

8 komen:

Lifesaver said...

ler.tumpang glamour rupanya

nuyuljana said...

i'm proud to be malaysian!

:D

nota : opis ko ade jwtn kosong x? hehe

ayampinko said...

nuyul tak yah mintak..aku yang interbiew..hehehehe..

tapi tak Pelancaran nie tak digembar gemburkan..low profil jer..

k.e.r.i. said...

dah glemer dah ko yan.
dalam berita pun ada sebut "razakSAT dibangunkan oleh ATSB, company dimana yan budak hijau bekerja"
hahahaha

al-mankaraqi said...

Salam ziarah,


almankaraqi.blogspot.com

TsUjUn said...

ko memang suka glamer kan?
ahaks..

mrblind said...

dahsyat kampeni lu..

@tune® said...

kalau aku tumpang glamer banyak