CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, June 3, 2009

benar tapi pelik!

ber SMS seperti biasa.

tiba-tiba aku tertanya.sumpah.TER.aku takde niat.tolong pecaya.

"kalau i cakap i suka u.eh...sayang kot..eh,tak.suka u...macam mana...?"


sies.aku pon konpius.cilakak!

boleh pulak kuar soklan macam tu.agak shibai di situ.tapi.seperti biasa.aku cool.benda dah lepas.jangan di kenang.lambat kot weh die reply.sies.tak tipu.

pastu.die rply.cuba teka ape die cakap.kalau betul kau makhluk paling seksi.

teka sampai betul.sampai kucing bertanduk.pastu teka lagi sampai tanduk kucing tu patah.kalau tak betul la.

tapi.dalam soklan aku tu aku cakap KALAU kan...?

so,takde hal la.kalau ok.kalau.

macam-macam boleh jadi.langkawi pon boleh beli dengan kalau.


sekian.

p/s~entri ni saje sebab kawan-kawan aku dah bercinta sesama kawan-kawan.ok.tak yah tanya sape.

22 komen:

KuCAi said...

nak teka!nak teka!!(sambil angkat tangan kanan terjungkit2 sikit dari tempat duduk)

mesti dia jawab,"Sorry, i minat kaler pink."
hoho.

(aku tau jawapan aku salah,tolong bg jawapan betul di post seterusnya?)
peace.

~0~ said...

'suke suke suke sukenye. tp kalo u da beli langkawi'

F A R Y N said...

bila BABY naik Malaysia AirlineS balik sabah..ahhaahaha...


marilah teka sape...wakakakakaka

haNie said...

sure dia reply..
"jom kapel"
hahahahahah!!

redSeptember said...

wah!!! satu percubaan yang sangat BOLD!!

cayaklah...

tapi kalau dia jawap,"ai pun sayang you"

kamu nak jawap apa ehh?


huhuhuhuh

Pakcik Luar Otak said...

Kalau hensem, on. Kalau tak, lempang dua das, baru on.

♥chentaMAYA™ said...

wee~
kawan jadik c0uple!~
harap2 serasi lah!~

arfahadnan said...

sungguh berani kamu nih..
good luck..
aku rasa dier jawab..

"boleh jer.. kita kawan dulu.. kenal hati budi masing2"

huhu.. skema jawapan..

SwEeTFoResT said...

msti die ckp cmni
"kalu aku ckp,aku pon suke ko?"
hehehe..pengalaman sendirik..ceyh2..

mrblind said...

apahal ni presiden..hahaha

.kakijalan. said...

ala tau sangat.
die jawab,

" aku geli tekak dengar kau cakap macam tu "

haha betul tak?

Fadh said...

err...kalau aku cakap aku suka kat ko, macamana? KALAU, ok diulang KALAU. kalau hanyalah andaian bukan satu yang pasti...lantaklah dia nak jawab apa pun. selama nie pun ada ko kisah he he he

square said...

dia jawab, "oh,I suka milo ais jugak"

serius, percubaan sangat berani. aku kagum.

paiseh said...

tebiat??

BudAk hijAu said...

KUCAI
~ko cuba tengok emtri bru aku...trs ade peminat misteri dowh!

o
~cis3..hahaha

parin
~BABY??eeeuuuuu...hahahahaha..cm sial.

hanie
~biarlah rahsia..hahaah

redseptember
~BOLD giler weh...kikiki..

palcikluar otak
~sah kne lempang!hahahaha..

maya
~harap???tak yah lah...kikiki..

BudAk hijAu said...

arfah
~aku mmg sngt berani weh!xtny xtau...hahahah..

mrblind
~hahahahah..diam kau!

kakijalan
~aku pn syak die akn rply cm 2...tp x...hahahha..

fadh
~kalau ok.mcm2 bleh..cit!

square
~bukan..teh ais je la..hehehhe..

paiseh
~tambah buang kt depan.

vidadarisakura said...

boleh bah KALAU kau.

sekian.

BudAk hijAu said...

vivi
~ok.fine.maseh BABY!

vidadarisakura said...

cam gampang kut

najwa hazirah halmi said...

berani!yeah!!!!

*payah kalau suker kat kawan2 nyh..;(

-blog-walking...

J3zz3lb3ll G' said...

den tau...sambil jongket2 angkat tangan tinggi2...hahahhaha

Lifesaver said...

ko suka sape ni?