CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, June 19, 2009

3 sekawan!waklu...

bila semput berjinak-jinak menjadi kawan baik aku,gastrik dan mula jeles.die start mendampingi aku balik.bila dah ade 2 kawan baik,migrain rase tercabar.die yang dah lame lupakan aku pon datang balik buat-buat baik.so,nak tak nak aku kena layan sama rata.kang salah sorang mengamuk.mau masuk ICU aku.

oleh yang demikian,blog aku agak terabai.last week aku MC 2 hari dan bercuti 4 hari.aku dah syak yang boss aku akan mengamuk.tapi.kali ni betul-betul.bukan cobaan.

dan sekarng aku kena masuk keja malam.demmit!boleh mati weh.

aku dah tukar ubat biru kepada merah.macam ok sket la.boleh tahan kuat die.tapi,kalu tak jalan jugak.tolong cari ubat hijau.tolong!

aku dapat tiket free untuk konsert malam endon tu...ala..yang kat blog si farin suka laki berbulu dada tu.so,jom!

p/s~tapi pehal pas makan ubat badan aku mengiggil.agak tak paham disitu.ade sape-sape doctor baca blog aku ni...?tolong jelaskan.maseh.

17 komen:

bokbon said...

menggigil? err..

heh..heh..he..

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

uh...gigil....lutut lu gigil?

kay said...

tu side effect ubat..maknanya kena makan lagi 3 biji..haha

paiseh said...

jap..jap.. lu ambik obat ke petrol??

Lionel Azry said...

ape kata lu bagi gua tiket 2?
lu tak sihat lagi bahaya beb! :P

speckurosaklagi said...

try mkn ubat plus coca-cola...
konpom high...hak3..

gi klinik lain la..

Heidi Shafiq said...

ni cam tanda2 nk kene influenza je..
selsema babi kan?

k.e.r.i. said...

C U in ICU then.

@tune® said...

mesti ade sikit drugs lam ubat lu..

lek lu..

Kejora Yg Malap said...

overdose kot??

ayampinko said...

kompom tu ubat untuk parkinson..
lu beli kat cokit ker..?

Lifesaver said...

berkawan baik rupanya~ish3

F A R Y N said...

eleh...sakit jadahnya..
sakan dok melompat2 sbelah aku masa konsert!


hahahahaa..kantoi...wakakaka

Hidemichi said...

mana taknyer...kawan2 ko tu berebut nak ubat!

princessjersidd said...

mesti ko makan ubat semput kan...
biasala kalau br nak semput ko kena makan sparuh jea....
jgn makan lebih2 kang jd pakinson lak...

lin said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室

Mohd. said...

Kalau sakit hati dengan bos, baca je kat dia pantun ni (dari buku ‘Alamak Bosku Seperti Hitler!’) hahaha:

Pagi-pagi, sudah mencemuh,
Si pemandu terus terdiam mengeluh,
Bos ini jenis yang kecoh,
Dapat “Tan Sri”, satu dunia dia heboh.

“Ada pelanggan hendak jumpa”,
Itulah kata si setiausaha,
Bos enggan, mengantuk katanya,
Biarkan pelanggan berjumpa air liur basinya.

Bos memanggil mesyuarat mengejut,
Ada pekerja berjalan bak siput,
Bos pun menengking sampailah semput,
Para pekerja terkentut-kentut.