CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, June 4, 2009

kali ni memang betul2 taman bunga dowh!

entri di tujukan kedapa PEMINAT MISTERI.

terima kasih atas bunga yang di berikan.jasamu akan di kenang.hanya Tuhan yang dapat membalas.

mula-mula kecil.

pastu besar sket.

pastu besar sket lagi.

dalam seminggu.





ok.kepada "kau" tak yah rasa tergugat.

aku hanya akan cakap macam entri di bawah (entri buang tebiat) hanya untuk kau je.


betul.tak tipu.


hambik kau.korang la mulut masin sangat.memang taman bunga rumah aku.

p/s-kepada pengomen.sila beri kata-kata perangsang yang memberangsangkan.maseh.

26 komen:

@tune® said...

hah...
ko kene dapat lagi byak
leh bukak kebun bunga!!!

aiyak!!

umiZue said...

wah... bestnye ade pminat misteri... lagi best bile dapat bunge....
waaaaaa..... nak jugak!!!!!!!... ngee... saje je nak menggedixxxx tym bg komentO ni.. ngee..

F A R Y N said...

aku tau sape kasi...


FITRI KACAK !!!!!!

Dato Paduka Masri said...

"entri di tujukan kedapa PEMINAT MISTERI."


sila edit ayat di atas supaya nampak elok..


kacaknye!!!!!!!

mEiZ AraNda said...

hehehhe
giler best peminat misteri kamu tu..;)

kamu nak bg ape plak biler jumpe dia??

haNie said...

pasnih 999 kuntum lak..
hahaha!!

LotsOfLove-Pearls said...

huhu..
mewah..
mewah..

.kakijalan. said...

wah berseri-seri muka dapat bunga.
caya lah!

KuCAi said...

otai2 ko pun, masih ada taman di hati.huhuhu.
tahniah2.pasni de kasi pokok mangga pulak. hahaha

jo said...

jual balik la...
dapat duit...

SwEeTFoResT said...

hehehe..bestnyer dapat munge.. ^__^

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

sapakah jejaka bunga itu???

Lionel Azry said...

dick an bagi? :P

~0~ said...

misteri nye...hahahhah

lizz said...

mak aih. ade peminat misteri siut.hehehehe. sedekah lah sket bunge tu kat sini.wahaha

Hidemichi said...

aku bagi ko dua minggu, tgk layu ke tak!heheh

Pettoo said...

Nanti i kasi bunga api.raya dh dekat dh..misteri sungguh peminat tu..hehe.

DIK AN said...

I bagi bunga taik ayam ok la kan...

bokbon said...

u suka tak bunga tu? merata jugak i cari, risau takut u tak berkenan.

paiseh said...

pompuan mana kasi tu??

Kejora Yg Malap said...

bunga taik ayam ada? haha

J3zz3lb3ll G' said...

tetiba muskil dan tetiba rasa nk bungaaaaaaaaaaa jugakkkkkkkkkkkk

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

ko bukak kedai bunga la woi..

Nurul Aimi said...

gila best...

erk kalau aku, aku prefer dapat chocolate banyak nak mati biar sampai muntah2 makan, naru best :))

fuyoooo

sape kasi bunga2 tu haa?

Lifesaver said...

wah!aku jelez!

nuyuljana said...

feewitttt!!

ade secret admire seyh!

;)