CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, June 9, 2009

gile vavi punyer seram...

"sejak kau tak ada,aku sering menyendiri berbual dengan pokok betik untuk mengisi masa lapang,kadang-kadang aku mengikat botol oren pada tiang rumah agar nampak lebih cantik,saban hari aku termenung dalam peti sejuk mengenangkan mu yang berada jauh dari aku.aku cuba bermain badminton sambil makan mi hailam untuk mengurangkan perasaan rindu tapi aku tak terdaya lalu aku membelasah itik jran sebelah sebagai tanda aku amat rindu padamu."

-ayat kat atas tu aku dapat msg ok.korang ingat aku ke nak karang macam tu bagi kat orang.gile.

-pastu kan,kan,kan.aku karang lagi satu yang sama,tapi edit sket sebab nak bagi kena dengan keadaan aku,pastu aku send.kat orang lain.memang sah gile.

"kau jauh dari aku,aku sering menyendiri,berbual dengan kipas syiling sebab rumah aku takde aircond untuk mengisi masa lapang.kadang-kadang aku mengikat mug yang ada lambang Arsenal pada lampu agar nampak lebih cantik.saban hari aku termenung dalam washing machine mengenangkan mu yang berada jauh dari aku.aku cuba lari setempat sambil makan kuew teow tom yam untuk mengurangkan perasaan rindu tapi aku tak berdaya lalu aku membelasah 4 ekor ikan bakar sebagai tanda aku rindu padamu.kenyang."


seram kan...?

sekian.

p/s-aku sedang bercuti.cuti lagi.ke aku dah kena buang keja weh..?

23 komen:

Dato Paduka Masri said...

1st... kena buang kot....

ayampinko said...

2nd..betulkan nie blog bdak ijau..
macam banyak bunge jer...konpius jap..

lum lagi tapi tak lama lagila..

jo said...

sampai 4 ekor ko bedal weh?
ada bela hantu ape?

KuCAi said...

bengong.
gile tgolek ak bace.
haha.

bokbon said...

kuat betul bercuti, haha!

Eima Jer said...

ikan bakar??
mak aiii..memang syurga!

SwEeTFoResT said...

hehehe..sedapnyer ikan bakar..da lame x mam..ish2..

Kejora Yg Malap said...

perghh! frust ke cintan nih?

sutera putih said...

x lah GILA lg,,,
tp,,,
ala2 lah,,
;p

p/s : aku suka ikan bakar..

HazirahMahadzir said...

kalau aku jadi cikgu BM kau,aku bangga wehh!

ahaha~

Nurul Aimi said...

cuti tahunan aku 10 hari je

):

dengki

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

seram gila siut...naik bulu badan gua..

mrblind said...

dah lain macam blog lu sekarang..hahaha

haNie said...

kemahin berbunga..rindu segala..
hahahaha

~~gile susah aku nk cuti..ko sesenang jek..dengki btul..huhu

@tune® said...

angker giler weh..
kalau gua..ermmmmmmmm

sep aje lam pon

baru keliwon

UXOP said...

owww..punye lah power ayat reply tu..
tp tkkn smpai 4 ekor skali ikan bakar kene belasah..power tullll..

aida hashim said...

kene buang keje lagi seronok. bercuti pjg dgn aman. ha-ha

Wai said...

wah! ayat2 pelik.... hehehe...

p/s: apasal background blog nih macam seram jer......

Lifesaver said...

seram sejuk aku!

k.e.r.i. said...

semua stok nak cuti ni.
esok aku pun cuti balik kampung.
lalalala~

penanya (?) said...

melancong raban nampaknya ni?

Aumuhaimi said...

oit mc ka cuti nih.... adoyaiii...

arfahadnan said...

aku suka ikan bakar....!!!