CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, June 7, 2009

lepas balik dari MASKARA,keseraman melanda!huih!

Dewangga Sakti,lepas pelancaran buku pipi 'KACIP',aku tengok diorg peform kat pekan firjan.dan malam sabtu kat MASKARA.showcase Dewangga Sakti.

cool dowh.bestgiler lagu-lagu yang diorg bawak.ingat senang nak jumpa muzik macam tu sekarang.dan yang paling best incik naga nyanyi.hehehehe.menggelabah kena pegang rokok ye bang walaupon tak hisap.oooo..baru saya tau.

pastu melepakkan diri kat nz bersama vivi,masri,razor,amirnazrin,izzah,bayne+bf.boleh pulak cite pasal hantu.cite-cite antu vivi paling takot dan sangat menyeramkan.kadang-kadang vivi selingkan dengan mengilai yang sangat kuat sampai terkejut abang chiken wing tu.pastu kami buat-buat tak kenal vivi.ok.dah.nanti vivi fire balik susah.aku ajak korang pi higland tower taknak.aku tunggu korang bersedia ok.hahahaha..

wei..duit balence aku bayar air semalam sape pegang.nanti jumpa pulangkan.cukuplah dengan chiken wing ngn char kuew teow aku sponser ok.len kali korang lak sponser.aku plak nak oder.huahuahua.





wei..razor dah kurus giler.vavi lah.bayne lak makin tembam.vivi dah jadi mak gajah.masri dah mengandung 5 bulan.amir makin taf weh.haih.aku?tak payah cakap lah.

p/s-cukup weh.takyah timbulkan gosip liar.bunga tu hanyalah cerita sampingan je dalam hidup aku.podah!

14 komen:

chromosome XX said...

amir makin tough?haha..bukan gemuk ke?haha..
semlm razor dok cita experience dia jd kurus cane..hebat dia..
haha

balance ada pada vivi..makacih blanja,nice meeting u cutie

BudAk hijAu said...

haahha..aku saje je nk ambik hati amir..kang nages lak aku ckp gemok.walaweh...hahahhaa..

ah..aku dh agk dh vivi yg pg duit 2..kahkahkah..

aku nk balik.klu org lain pgg xpe..aku xmintak...kui3..

Lifesaver said...

aku mcm kenal je minah dan mamat itu..

Lionel Azry said...

Vi dan gajah memang tak dapat dipisahkan :P

bokbon said...

apa benda sangat la yang ada kat highland tower tu, kena gigit baru tau. hahaha!

BudAk hijAu said...

livesaver
-ko knl yg mne...?yg mengandung 5 bulan 2 ke..?hehehe..

saruk
-vi kn kembar gajah!hahahah..

bokbon
-ngeeeh3...sj ske..

mrblind said...

razor kurus? apa cerita..makan hati ke woi..hahaha

Eima Jer said...

babe..
cam sangat heaven laaa..
seyes, aku sgt2 tringin nak gi..
=.=

Dato Paduka Masri said...

woi ktorg lepak sampai pagi kot.... beborak cerita misteri...

Dewangga Sakti said...

Terima kasih kerana hadir menonton. ;)

famia said...

heheh. woo.. ni geng yang duduk depan kitorang. salam kenal.

vidadarisakura said...

wak lu!
ko balik awal!
penakut!

haha'



balance seringgit.
mahu?

amirnazrin said...

'amir makin taf weh'

yan,cukup bulan nanti jumpa aku.ambik saguhati.wakakakaka...

:: Kanda Dinda :: said...

Ahaaaa...!
Ni la awek yg dok sebelah aku masa 1set Dewangga Sakti sebelum intermission tu. hehehe! salam kenal...