CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, November 30, 2008

Kalau Aku Demam!!!

Kalau aku demam

1.Aku nak balik rumah aku.Kat kampung.Rumah mak aku la 2,aku tak da rumah lagi.Aku nak demam ngn mak aku.Bleh ngada2!Bleh mintak nak makan sedap2,bleh segala macamlah.Kalau abg aku ada lagi best,bleh mempergunakan dia,hahahahaha.Kalau aku demam kat rumah sewa atau kat hostel zaman aku study dulu,memang emo siot!Tak ley blah emo tak pasal2!!Nak sedey ja,aku pown tak paham kenapa,bukan tak da kawan2 tolong bawak p klinik,beli makan,suap lagi..Tah lah!Nak mak aku jugak walaupown mak aku asik berleter jerk sepanjang masa.Tak mengapa mak!

2.Tak mau makan ubat mahupown panadol.Aku bukanlah specis manusia yang takotkan sebarang benda alah yang berbentuk pil atau tablet.Tidak.Dan aku bukanlah juga manusia yang sangat suka akan benda alah yang berbentuk pil itu,silap sikit nak telan.Tidak!Aku akan makan bila aku suka sahaja.Maknanya masa aku demam memang aku tak suka.Sudah la tekak aku pahit,lagi nak makan benda alah yang pahit 2.Tidak sama sekali.Aku hanya akan mintak air cap badak!!ngeeeee~

3.Aku akan merepek2 bila time tido,maknanya meracau.Sila jangan ketawa.Aku pown tak pasti kenapa.Bomoh cakap aku lemah semangat!Pandai2 ja bomoh 2.Tidak mengapa,aku akan wat medical checkup nanti,tunggu kau bomoh kalau salah!

4.Aku cuma nak tido depan tv dan pegang remote tv walaupown tak tengok dan selalunya akan mencutuskan kemarahan abg aku.Dan setelah dia bertukar menjadi power ranges kaler biru2 kehijauan sahaja aku akn serahkan remote itu.

5.Kalau aku demam,aku hanya mengharapkan selera makan aku akan kurang.Dan jawapannya tidak sama sekali!!!huh~


Sekarang aku rasa nak balik kampung,adakah itu petanda2 awal aku nak demam...?

3 komen:

~mademoiselle hana~ said...

haha.tu nama dia homesick! =p

jinggo said...

hahahha....
demam......
sesekali demam ok jugak....
boleh jadi raja kat umah.....
semua benda org buat.....
hihihi.......

BudAk hijAu said...

hana~homesick kah diriku ini...??haih~

jinggo~yaaa..btl2!!ini time lah nk ngada2...wakakaka...