CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, November 11, 2008

Bajet romantik!!!

Tadi tengah aku boring2 kt umah,xtau nak wt ape,
aku selongkar alamari..tb2 lak terpandang 1 buku.Buku tempat aku meluah perasaan dan tulis suma no fon orang2 yg penah aku knl.Macam yellow pages ah lebey kurang.Dalam buku 2 jugak tersenarai nama2 scndle2 aku..cit!!!Tapi 2 cte dulu r,last aku update buku 2 pown dah setahun kowt!!

Hermmmm...Aku terbaca 1 poem,ade la makhluk Allah yang sorang nie bagi.Mase 2 aku study kat penang,die kt johor kalau xsalah aku.Bajet2 romantik habis r.pegidahhhh!!!Bajet2 aku xtau yang die ade pompuan len,dan bajet2 jugak aku xda scndle,setia!!!Konon2 ok!


Pesan ku dari jauh,
Suara ku pada ombak,
Tak perlu terlalu resah,
Kerana setiap geloranya,
Adalah cerita kelukaan hidup,

Bicarakan pada pantai,
Tak perlu selalu berubah,
Kerana yang setia itu lebeh dihargai,

Bicarakan pada bayu,
Tak perlu selalu melambai,
Bimbang kasih sayangnya,
Tidak ada yang menilai,

Rayu pada camar,
Tak perlu terbang jauh,
Kalau yang dekat lebih bermakna,

Titip salam pada laut,
Katakan aku teramat sayang padanya,
Insan yang ku sayang,
.............................


Macam 2 lah bunyinya,tak tau plak aku ciplak or hak milik kekal.Apa2 pown,thanx kat mamat yang bagi aku kata2 manis 2.Walaupown sekarang dah terbukti,xda maknanya suma 2.
Tapi,tima kasih jugak!!!

Ada aku kisah?

Tah!!

2 komen:

lindosh said...

aku nak baca entri ko. tp skrin aku kaler malap. ko nye font pon malap. aduh tak nampak

BudAk hijAu said...

adeh~xnmpk kew...?
aku dh tersalah pilih layout neh...
aku dh la makhluk paling mls nk wt suma 2...uwaaaa....