CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, November 12, 2008

Zaman sekolah rendah~

Zaman sekolah rendah~SKTK~

1.Mak aku cakap dulu aku suka menagis(aku wt2 xingat),mase mula2 masuk sekolah ar.Darjah 1.Mak aku hantar sampai masuk dalam kelas,mak aku nak blah jew aku meraung.Kenapa aku kurang pasti.Takot?Tah.Nnak tak nak,mak aku kena tunggu kat tepi kelas.Tapi,mula2 boley la beb,lame2,makan pelempang la jawabnyer..hahahahaha...

2.Darjah 2-3.Time pertukaran cikgu or time rehat jew,kami suma lari kuar tepi kelas,main getah.Oleh yang demikian,mak akan beli stokin 2minggu sekali,sebab mase main getah 2,xpakai kasut ok,pakai stokin jew.Paham2 lah yer.Mase 2 budak2 pompuan suma pakai skirt,xramai yang pakai baju kurung,maka,ramailah budak2 laki kuar jugak.Tengok kami main.Main getah,batu 7,cop tiang,mmemang fames gilew,sampai sanggup xmakan.Tapi,xkurus jugak!

3.Darjah 4.Aku pernah gaduh ngan sorang mamat nie,budak sebelah kelas aku.Mase 2 kelas aku kat tingkat 2.Aku campak beg sekolah die dari atas.Mase aku capak 2,aku lpa nak tengok bawah.Tahukah tuan2 dan puan2 apa yang terjadi?Xyah lah cte,yang pasti,aku masuk bilik kaunselingselama seminggu.Benjol kot kepala cikgu math 2!!!

4.Mase perhimpunan,aku selalu port kat line belakang sekali.Then setiap minggu aku wt2 penin2,konon2 nak pitam,so aku selalu lah duduk kat belakang,sebaris dengan pengawas2 ok.Malas akunak berdiri sambil dengar cikgu membebel kat depan.

4.Darjah 6.Aku dimalukan di perhimpunan.Tapi mase 2 tinggal budak2 pompuan darjah 6 jew dan suma cikgu2 yang bz body.Name aku dan 2 lagi budak pompuan dipanggil.Pasal berebut jantan.Cis!!Darjah 6 ok!!haih,bikin malu jew~Cop!!Aku xterlibat k.Cerita die cm nie lebey kurang.Dak pompuan 2 org neh,suka ngan mamat kelasaku,dak nie memang playboy tahap gaban.atlit la katakan!!!ceh~Aku nie plak baik ngan mamat 2,1 kelas kot!Nak di jadikan cite mamat nie p cakap aku nie awek die,sebab nak lepaskan diri dari awek 2 org 2.B*** betul,xpasal2 aku kena.Xpasal2 jugak aku terlibat dengan cinta roti 4segi diaorang.Xkuasa mak!!!

Yang lain2 next time lah story....

3 komen:

padelkopak said...

boleh tahan juga kamu ni masa muda2 dulu ya?

*skang nakal lagik ke?hehe...

Diloz said...

sepatutnya kau harus berbangga kerana dikaitkan dengan HOT STUFF sekolah!

keh3.

BudAk hijAu said...

padelkopak
~skrg nie xnakal dah,noty jew..kui3..

diloz
~owh,ingtkn aku yg hot staff skolah..wakakaka!!