CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, November 24, 2009

ko nak loan berapa tahun?

aku cuma nak cakap...

what u give u get back...

sekarang Tuhan bukan bayar cash je,die bagi ko loan sekali,nak-nak pulak installment 9tahun,baru berakal ko nak tanggung.amacam?ada barnnnn?

bak kata kawan aku,kalau hidup nak buat palat je,baik bunuh diri je.kalau tak sanggup,meh sini aku bunuh kan.

maaflah..entri kali ni edisi mengamuk.

sekian.

jumpa di JB diz week.n Terengganu awal bulan.amacam?

kes aku dok rumah je and asik berjalan pusing mesia,kalau nak tau kasi gegar ym aku.

5 komen:

LotsOfLove-Pearls said...

hi..
lama gila aku tak lepak sini..

okey..
jumpa di mana2 yang sesuai..
hehee

~0~ said...

power sih ko skang....nanti aku gegar ym ko...hahahaha

Lifesaver said...

aku pon rasa nak ngamuk!

jo said...

gua ingat nak buat loan dgn Tuhan..
bulih lulus tak agak2...?

aloy_paradoks said...

nak amok ajak aku..