CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, November 22, 2009

dengki tahap gaban!

Last week aku di langkawi..this week jalan2 cari makan mee udang banjir di kuala sepetang perak,pastu terus ke penang jalan2 cari makan lagi..next week akan ke JB.awal bulan akan ke terengganu...yeaaaah!!!jalan je keje aku kan.

pagi tadi aku berada di penang.sekarang sudah balik ke tempat asal.sedang melepak di kedai mamak.diorang tengah becerita pasal bisness.aku malas nak dengar.so,aku layan fb je.

ade member aku cakap,nak jadi kaya kena duplicate ape orang kaya buat.aku dah copy.tinggal nak paste jeni.belom paste pon 3 bulan terakhir tahun ni aku asik berjalan je.nak jumpa aku time weekend memang tak dapat la kan.

so,hari-hari check my acc,ujung minggu go holiday!!gilerlah...bikin panas je.

10 komen:

speckurosaklagi said...

ko jual apa?

dobot said...

wallaweh, da kaya nampak,
bila nk kongsi?
:D

bokbon said...

ada cara ke gua nak jadi hepi macam lu jugak? kamon la..

~0~ said...

wa da kaya da...

Lifesaver said...

mmg bikin panas!

F A R Y N said...

ala...ko kan bela toyol..sbb tu kayo..


*statement dengki daripada aku..hahahahhahaha

acap said...

ak pon tingin nak jadi kaya!

BudAk hijAu said...

wa nak kongsi kaya wa ngn org yg nk jadi kayo je...

sile buzz di ym..
klu xberminat add je jgn buzz..hahaha.

greenky_gurlz

Pekerja Kontrak said...

ok... jap aku buzz

lin said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室