CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, November 4, 2009

dah start pening-pening vavi!

wei..lu pegi mane seminggu hilang?

Bangkok.

cibai lu.



"babe,i nak tukar camera baru.pastu nak pegi bali.u nak join tak.kitaorg dah nak booking tiket flight nie."


"babe,u tau,CT earning 1.5k today.u nak tengok je ke?"


macam sial kan.banyak kot duit ko.sumpah aku tak caye weh mase mula-mula tu.sebab tu aku tengok je dari jauh.tapi kalau ko kawan baik aku sendiri.mula dengan 5rat.dalam sebulan ko dah dapat 3k.tak macam pepets lak kan.seminggu dah balik modal.kalau ko stop pon duit ko tetap jalan.fine.bleh kena heart attack aku nie.


tengah pk 16kali nak join nie.

takpe2.tunggu dan lihat.eh..salah2...wait n c...


p/s-menghitung hari.LANGKAWI!!!

6 komen:

jo said...

main ape weh?

~0~ said...

MlM ke nie beb??/huhuhu

speckurosaklagi said...

weh forex ke??

langkawi ko kena pi cabel car..
ko kena round island..
mandi kat tasik dayang bunting
wajib tuh..

Lifesaver said...

beb...aku nak jual kete..kete mainan...ko nak?

WaDa said...

beb..join jer..takkan nk tgk jer..

AjieeRich said...

betul2..xkan nk tengok je beb