CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, October 7, 2009

jangan sampai kucing bogel,ikan terkam!!!

wei!ape ni.suma nk ucap congrates!jadah ape.

sumpah aku tak kawen lagi.ucap semoga sampai seru cepat2 sket lagi bagus.

24hb ni mbr baik aku si miedah lawa tu dah nak kawen.ain best dah selamat dapat baby,bebear dah nak dapat baby ke 2 kot.hehehe.si kecik dah sah-sah ade bf.tunggu mase je kot tu.tinggal aku je ni ha.sian tak???

sekarang keja aku 2day 2off.takde dah keja malam.kalau earthquake or tsunami jadi malam-malam.jangan nak kol aku.aku tak tau.kalau tau pon.mungkin aku akan off fon.sakit ati tak?hehehe.

p/s-selamat pengantin baru kat suma sinior-sinior aku dan kengkawan batch aku yang dah nak kawen tu.nanti bagi aku makan sirih junjung sket.kotkot lah dapat berkat.hehehehehe.

9 komen:

nuyuljana said...

hahaha.

dah statement u kate "cuti kawen"

xpe. insya Allah ade la jodoh tu nnt.

:D

Lifesaver said...

ko bila lagi..???

jinggo said...

tu kira dah dekat la tu.....

~0~ said...

xlama lagi la tue ko yan...hehehehe

mugiwara said...

nak kena tunggu seru jugak?

macam menakutkan je bunyi nye~

Fadh said...

laaa...rugi air liur aku ucap tahniah kat ko...!

k.e.r.i. said...

dah start dah musim mengawan.

dewajiwa said...

ganas gak ikan tu. mesti piranha atau spesis menyengat. kucing zaman sekarang memang banyak cabaran. makanan ruji pun dah bleh memakan beliau. kesian.

Firol said...

dah dekat dah