CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, October 5, 2009

cuti kawen nenek lu!

jejak je kaki kanan aku melepasi pagar jabatan meteorologi malaysia,kedengaran;


"lama tak nampak" makhluk yang aku tak pasti namanya.

"cuti kawen" aku




masuk je building utama,tak sempat aku finger print lagi,dengar pulak soalan nie;

"eh,awk ade lagi,lame tak nampak" nie pon aku tak sure nama die.

"cuti kawen" aku lagi.




tingkat 6.tak sempat duduk apetah lagi on laptop,kedengaran pulak;

"yan lame tak masuk opiz,ingat dah benti?"

"tak la,saya cuti kawen" aku lagi,lagi dan lagi.



aku tunggu jugak kot-kot nak cukup 44 kali aku bagi jawapan yang same kan.tak pulak.bengang je!



p/s~rasa macam 1st day keja la hari ni.wakakakaka!

15 komen:

speckurosaklagi said...

ko kawen xajak aku pun..

Puppet Koyak said...

huhuhu..
lame siot x jenguk blog neh.
xnmpak update kt blog ak pn actually.:p
neway, dowang xnmpak ko sbb dowang x bce blog ko kot..:p

mugiwara said...

moga moga betul betul terjadi weh...

aku concern betul ngan ko ni we~
hahaha~

Pekerja Kontrak said...

kawen ngan sape yan??? ngan bakal doktor ke atau abang polis?? ke ada benda yan ko sembunyikan dari aku??

ye la.. senjak dua menjak ni asyik ngelat ngan aku je....

Diloz said...

hai,lama tak nampak?

(aku org ke berapa tanya?)

=P

Clark Pett said...

Patut rasa gegaran gempa aritu.ada org cuti lama.

Lionel Azry said...

eh dah kahwin?tak tahu pun..

bokbon said...

ewah..raya sedondon nampak, hah..ha..

bila nak kawen betul-betul nih? kalau boleh nak jugak merasa makan kenduri kat alor star..hah..ha..

Fadh said...

eh eh...hidup lagi ko he he he

Kejora Yg Malap said...

konpiussssss......

Lifesaver said...

ko invisible kah??

jo said...

woi...lama gila babi ko cuti...
ciss....

~0~ said...

ko kawen yan...tahniah....ekekekek

hajariah said...

lame ko xupdate blog. kawen ghupenyer.huhuhu..

*ryurisora nih*

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情