CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, October 13, 2009

DILA RADEN dah ade bf!!!Arggghhhhh..

dila raden dah ade bf!cilakak!
tapi kan,cuma 4 hari.bermula harini.
die suke orang lain.tapi kenape die nak kapel dengan mamat ni 4 hari?
kapel tu aku paham.
yang aku tak paham kenapa 4 hari.
kenape tak seminggu,sebulan,ke 24jam ke?

aku pon nak ade bf.
tapi 5 hari jela.up sehari dari dila.

ade sape2 single?
jom!!!

p/s-sedang terajang dinding!!

16 komen:

~0~ said...

5hari tue ari ape??air keje ke??hahaahah

Pekerja Kontrak said...

huiyo.....

CharMiea said...

i single. jom ah kapel ngan i bhaha

BudAk hijAu said...

~o~
cilakak.wa xphm ape lu ckp!dem

masri
huiyooooo sangat dowh!

charmiea
aceh!!i like...jom2..

Arjuna Qaseh said...

aku nak ajak couple ngan aku,takut dunia terbalik lak!
ahaha..
aku pon xfaham kenapa 4 hari,
dan aku tak faham kenapa gua punya bf(exbf)suddenly engage..
ahaha

speckurosaklagi said...

aku single mingle...)

jo said...

buat iklan kat majalah la weh...
hahaha...

Lifesaver said...

ko desprate?

F A R Y N said...

fitri kacak!

addyaholix said...

jom!

ayampinko said...

tul tu faryn..fitri kacak kan ader..antara kesah dengan kisah jer...hahahaha

jinggo said...

hahahahhaaa.......
har har har har har har har har..................

memang lawak cita ni......

macam tu pu nada jugak ka.....

har har har har har har har har..............

Nurul Aimi said...

gila!

vidadarisakura said...

vote for fitri kacak!

blackpurple @ jowopinter said...

Tak faham!

bokbon said...

dah ada ke calonnya?