CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, January 4, 2011

ke-pelik-kan melanda.ini sirius!

sedang cuba angkat kaki dan berlajan perlahan-lahan.tapi dah banyak kali gear tersangkut dan hampir membuat u-turn.dem!gila tak kuat.cakap je pandai.(tolong jangan komen bab cakap pandai ni.aku lempang sorang2 kang).

ok2.kuat yan.kuat plis!

saya sudah membuat formula di excel utk list calon-calon.sapa-sapa berminat peluang masih terbuka.sila calonkan diri sendiri secara online utk stage pertama.lepas je,terus jumpa mak.ini sirius.betul,aku tak tipu.


kamu 1-sorry,perasaan saya bukan untuk kamu.
kamu 2-saya sayang kamu sangat-sangat.tapi saya tak boleh dengan kamu.kamu dah ada orang lain.ko memang vavi!
kamu 3-kamu kenangan saya.sila cuba buat-buat lupakan saya.




oh.agak pelik entry di tahun baru ini.peliksssss.
apa sudah jadi kepada budak hijau?grrrrrrrrrr.

pegi matilah!

p/s-untuk mengotakan azam tahun baru iaitu "zero maki hamun" sangat memerlukan keazaman yang tinggi.jika azam bertukar jadi ahamd,sila lupakan.

9 komen:

Wanita Mutalib said...

oitt...
lamanya tak menulis??

:p

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

kalau bertukar jadi ahmad azam amacam? gua msk dlm word bleh? excel kureng skit..

tasekM said...

aku pun berazam tak mo maki2 tahun nih... buat masa ni masih bertahan. ha ha.



.

ayampinko said...

wa ingat ahmad azam lu tu tak kan berjaya la... sebab kalau berjaya lu akan jadi budak pink.. bukan budak ijau.. lawa topi..

BudAk hijAu said...

wanita mutalib-lame kan??aku heppy mne ade mse nk menulis.dh merana ni cri la blog meluah perasaan.hahaha..sabar jela.

BudAk hijAu said...

pentoi.word xboleh nk wt formula.mcm mne nk calculate markah nt.hahaha..

tasekM-bgs gile weh..sila bertahan.hehehe..

BudAk hijAu said...

ayampinko-PINK?issssh...xsesuai ok!topi 2 kekasih gelap i bg tau.jgn jeles.hahahahaha..

Pett Suhaimi said...

Dh 10thn xupdate blog. Apa cer?haritu nmpk kt lrt masjid jamek. nk tegur tp laju pulak dia jln. jln ke berlari?haha.

BudAk hijAu said...

mak saya baca blog.so malas nk update.nt dia tau suma cite.wakaka

hah?LRT masjid jamek?adeh!!bile r?ada 2 kali je kot tersinggah kt situ.weeeeee..

bila mau kenduri? :D