CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, January 6, 2011

hari ini dalam sejarah.

kamu 1-kamu,maafkan saya.saya tak boleh.
kamu 2-kamu,please stay.saya belom boleh tak ada kamu.tapi saya cuba.pelan-pelan eh.
kamu 3-tolong jangan cari saya lagi.tolong.saya dah penat dgn maki hamun gf kamu.huh!
kamu 4-tadi saya mahu cuba je.sekarang saya sedang cuba.grrr.oh.thanks 5 jan 2011.

ok.im ready.move on.cammon yan!!oyeahhhh.(setan-setan.sila main jauh-jauh.please.sekali je.plis.plis.)

aku dah start rasa yang 2011 akan jadi best.cewah!rasa dia macam rasa sayang hey,rasa-rasa sayang hye!.ok cukup.walaupon pada permulaan 2 3 hari di awal tahun macam hampeh tahap dewa sakti ke-lapan-belas.yela,awal-awal tahun dah keciwa.macam shiyal.ok2.cukup.start hari ni aku nak tutup buku.(hari2 nak tutup buku.tapi huh.rosak).pegi mam nak cakap aku kejam.jahat.jual ikan.whatever!i dont care.

kalau asyik nak pikir orang ja.boleh mati beb!aku tak nak mati dulu.ko mati la dulu sorang2.nanti aku menyusul.tapi lama sket la ko kena tnggu kat hell tu.ok?

ok.aku janji ni last entri berbaur chinta dan kekecewaan.sirius ni.kalau tak aku akan buat-buat lupa password.erk!


beb.boleh tolong tak?tolong blah!sila...

azam tahun baru aku yang sudah bertukar menjadi ahmad pastu tukar jadi ali mungkin masih boleh di guna pakai.harap-harap.

p/s-mana abg2 or adik2 korang yg hensem nak bagi kat aku?jnji keling!

3 komen:

FARYN said...

jom berpoya2 naik gen2!!!!

ayampinko said...

terima kaseh 5 jan...
hem...?????

someting pishi nie...

BudAk hijAu said...

faryn-yeahhhh!tnggu..

ayampinko-ada cerita best!xsabar nk story ngn u..lalalalala..