CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, January 7, 2011

entri kena rasuk tahap dewa sakti kuar asap kot idong!

awas.entri lebih panjang dari biasa.pedas dan panas.sapa2 iman tak berapa kuat.tolong abaikan niat nak baca entri ni.tolong.

bila jumpa dengan member2 lama.tak kisah la,member dari zaman sekolah rendah ke,sekolah menengah ke,kolej ke,zaman merempit ke.eh.takde.zaman main guli sama2 ke.zaman panjat pagar kolej same2 ke.zaman tidur kat gurney drive ke.ape-ape lah.janji bukan zaman aku berada di kl dan zaman kerja aku.suma nak tanya soalan yang sama.

soalan bila nak kawen?bukan!soalan tu suma orang nak tanya,bukan member lama je.semua orang lah!sape2 komen aku tny bila nak kawen memang aku tutup blog.seruis.

bila umur dah mencecah 24tahun,ok2.25,tahun ni.wei,aku baru cukup 24 ujung tahun lepas la.ngek!memang sangat sensitip merangkap sentap kuasa 16 serta punca kuasa 2 bila ade orang sebut pasal kawen.ada sapa2 nak jadi stedy bf saya?erkk!cukup.

suma akan cakap merangkap bertanya merangkap cuba-cuba untuk jadi ustaz dan ustazah dengan aku.bila nak berubah yan?oh,mungkin ida.zaman sebelum masihi orang kenal aku dengan nama ida.lepas masihi baru yan di kenali.yan budak hijau orang2 yang baca blog dan yg add fb aku sebelum fb lama di tutup sahaja.panjang pulak.tak paham sudah.

ok.berubah.yes!berubah dari segai ape aku tanya???

oh ya,jangan tak tau.orang-orang memandang aku dengan sangat negetiv.mungkin aku memiliki gaya pengedar dadah.tak pon muka pompuan2 di kelab dangdut.caihhh!

ok.ingin membuka pekung di dada.semoga mak aku dah lupa link blog ni.amin!cepat amin ramai2.hahaha

apa yang kau nak aku berubah setan?cuba kau cakap sket bagi aku jelas.oklah,macam ni.aku bukan manusia hipokrik.depan2,mak ai..baik gilerrrr!belakang?hanya tuhan yang tahu.bukan.aku kalau jahat.depan2 aku tunjuk.kalau baik.kalau ade yang nampak,nampak la.kalau takde.takde la.sebab aku jarang pon buat baik.hahaha.

oh.kau suruh aku berubah?ape?cakap la sengal!

aku?clubing?yes.arak?no.drug?no.pil?no.smoking?oh.bab tu aku rosak sket.hahaha..sexy?suka hati aku la.kau dengki?hahaha.aku sexy je bai,sexy aku pon bertempat.ikot keadaan la orang kata.kah.kah.kah.tapi,ade kau dengar aku kena tangkap kt club?kena cekup ngn polis sb dadah?kna tangkap khlawat?dh gugurkan anak?kuar masuk hotel ngan jantan?ada sugar dad?ape lagi benda jahat eh?aku nak senaraikan kat sini.biar muntah korang baca.

aku lantakkan saja orang nak cakap ape.sape yang kenal aku.kenal.yang tak kenal tapi sibuk nak cakap macam dah kenal aku dari dalam perut mak aku.sila.takde masalah.tapi tolong jangan main nama mak bapak.ok?tolong!

bila aku nak berubah dari segi pemikiran kau.kau tunggu jelah.aku pon tak tau nak cakap bila.sebab azam aku tiap-tiap tahun suma bertukar jadi ahmad.tak poan jadi ah peng.so,amat susah nak aku bagi time yang tepat.

aku tak baik macam kau(kalau kau baik lah).maybe tak macam awek kau yang pakai tudung.baju kurung.pakai stokin.berbudi bahasa.lemah lembut.ayu!pewitttt!aku bukan macam tu.aku adalah aku.so tolong jangan nak samakan aku dengan sape2.tolong eh.tolong!

oh.haritu aku jumpa awek kau yang pakai tudung,yang semua di atas jalan dengan jantan lain.mustahil aku tak kenal kau.oh.maybe abang dia kot,sebab jalan pegang2 tangan dan pelok2 pinggang.

oh.kawan kepada kawan aku kawan kepada awek ko yg pakai tudung dan semua di atas penah cakap dia penah gugurkan anak.anak kau eh?ke jntan lain?hahahahaha!(oh setan.kau memang berjaya malam ni)shit!

ok.aku banyak membebel malam ni.aku tak sure kenapa.tapi,aku sedikit puas.lantak la yang bertanya tu tak baca pon.ada aku kisah?erk!

oh.aku memang ratu typo untuk sape-sape yang memang dah kenal aku dari dulu.so,kalau ade yang typo,oh,memang byk typo,aku notice,tapi seperti biasa,aku memang malas nak betulkan.so sila tolong buat-buat paham.

p/s-setan.cukup malam ni kau kacau aku masa tulis blog.hari2 lain sila pegi main jauh2.nanti aku upah eskrem ok.

8 komen:

Wanita Mutalib said...

oit.marah nye dia.
lantak la apa org nk kata kan.
janji kite jd diri sendiri.

apa yg ko tulis ni mmg betul actually.


erm. lirek2. wa pun kawin masa umur wa 27tahun heee.

FARYN said...

slagi aku lom kawen..ko takleh kawen..
tak baik langkah bendul.. hahahaa

Puan Capa said...

hoh!ini entry time tgh hot ni. btw, be urself kan!

ayampinko said...

aku pernah dengar bait-bait kata nie.. tapi kat maner ek..

tapi skung dah tak tensikan.. dah kuar bunga2 kan..

vidadarisakura said...

pening aku.....

MiSsyLiLy said...

br 25?? ok la tu..
aku.. incoming 29..
rilek ajek...
kalo kawen tmbh ssh watpe..
ade jodoh ade la..
ye x?

k.e.r.i. said...

ini baru lah true yan budak hijau.
kah kah kah.

[S]itie [B]Um [B]Um said...

kumpul duit kejar kerjaya..kawin tak kawin blakang citer!! =)