CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, February 21, 2010

broga hill season 2 bersama pengantin baru

sudah agak lama wa tidak meng-update blog.bukan agak lagi.memang sudah terlalu lama.lama sangat wa rasa.takpe.angap je wa bercuti.sape2 yang ingat lagi blog ni boleh la bace.sape2 yang dah meng-remove link blog wa.tak ape.tak ape.wa tak kecik hati.jantung mungkin.huahuahua.

ok2.wa tersangat la boling minggu ini.so,wa mencabar pasangan pengantin baru aka abang wa dan kakak ipar wa memanjat broga hill.mula2 diorang tak nak.wa ayat ngan kasi tengok pic2 wa sesason 1 mase wa naik ngn kawan2 wa.apa lagi.terus siap.membuak2 perasaan diorg.hahahaha.taktik menjadi.

weh..wa macam dah tak reti nak wat ayat la.keypadlock betul.dah la setakat 2.tengok pic sudah.dem!!!







p/s-ade sape2 nak naik bersama wa lagi x?wa dh rasa fit sungguh ni.wawawawa..

12 komen:

Shahrul Tanaka Safeai said...

elleeeehhhh~

~0~ said...

wah...cambest je...


mmg lama ko ilang..

vidadarisakura said...

kakak ni blogger baru eh?

annfrendly said...

lamu sungguh kamu menghilangkan diri..
ingatkan mane lah kamu gi...

wuih...
sporting btl kakak ipar kamu....
best2...
laen kali kite pulak gi daki gunung kinabalu nak??

hheheheh...
bukan sekarang...
bajet yelek...

annfrendly said...

uiks.. singgah balik..
lupe nak bagi amaran keras+kasar...

jangan coba2 utk menghilangkan diri dlm arena pemblogging lagik k...

meh..meh..mehhhehehhhh...

Link kamu saya tak buang pown.. menten kat aje kat blog saya walaupun tak bergerak tarikh updatenye berkurun lame....

jo said...

uihhh...ada lagi deme..
ingat dah kena bawak lari ke lambok nu....

kay said...

ada lagi rupanya..ingatkan dah berhenti..

akhir2 ni ramai member2 bercakap pasal Broga Hill ni..best sangat ke?

Lifesaver said...

idup lagi..hehehe ;0

ayampinko said...

nko dah kurs weh..hahahaha..

nuyuljana said...

wah! da kurus la~

iyan said...

abang kau ni kayuh basikal kn?
mcm penah kayuh basikal dgn de kat putrajaya...

BudAk hijAu said...

iyan...abg aku yg sulung 2 MTB...die sngt aktiv..cri la kt fb...zuraidy shamsudin.