CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, April 22, 2011

entri paling banyak YA!

ok.hari ini.hari yg di tungu2.ya,jumaat.ya,22hb.ya,last day!

ya,ya dan ya lagi.yang bukan ya adalah aku kena tunggu sampai pukul 6 jugak hari ni.

oh ya,aku datang awal hari ni.berkobar-kobar rasa macam kita bako!kita bako!ok.merepek.

kalau la aku hari-hari datang awal dalam minggu ni,sure surat resign aku kena koyak.pastu sure bos aku nages-nages mintak aku tak payah benti.

ok,abaikan ayat di atas yang bermula dengan KALAU itu,kerana itu sememangnya tidak akan berlaku.tidak.tidak sama sekali.mahupun dua kali.kerana yang awal hanyalah hari ni.hari-hari lain semua lewat 2 jam.ya,dua jam ya tuan-tuan dan puan-puan.di ulangi dua jam!!nak ulang lagi sekali tak?ok2.tak payah.ok,aku tak ulang.tak!ini bukan main-main,aku boleh tujuk attndance yang cik HR aku buat.erk!abaikan.

so,aku tanya apa rasa di last day?

takda rasa.payau!

tak tau payau itu apa?tak payah tau.sebab aku tak tau nak explain.


ok.sudah.aku nak pekena maharaja lawak sepam sambil jeling2 FB dan ber-tweet.pastu boleh try mintak balik awal.keja?tak payah buat la.kata last day!ceh!

3 komen:

VFN said...

aku tau lu angau muka beliau!

hahahaaaa

BudAk hijAu said...

ya.beliau!tepat.incik beliau saya!
apa celita ex-skandel lu?

kahkahkah..

k.e.r.i. said...

ko dah tak keje kat opis yang ada monitor banyak-banyak tu?

eh, apa tuit hendel ko?