CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, January 8, 2012

drama bersiri-siri !

paham-paham la yang dah paham tu. bila aku update blog saja. mesti ada yang tak kena ! ya, kalau aku happy, susuh sikit nak hadap skrin, taip, publish !

sekarang aku tengah susah hati. tah la, perkataan apa yang paling tepat selain susah hati aku nak tulis ! nak cakap senang ! tulis susah pulak ! HAHA

aku syak la, aku syak saja la, korang jangan nak pecaya terus pulak syak wasangka aku ni. aku syak kisah hidup aku ni dh boleh di jual kt tv3 ! ya, di jadikan drama ! ya, drama bersiri ! sebab kalau setakat 2 jam ! tak cukup noksss!! panjang ceritanya!

ya, tepat ! ganti cerita tentang dhia ! sebab kisah aku nie dah dekat-dekat nak hampir sama dah. nampak? dah la dekat, hampir lagi ! HAHA. apa punya ayat la !

aku tak kuasa nak layan dan lawan benda aku tak nampak ni ! kalau depan mata, aku boleh kasi penampar je ! ni tak nampak babe ! tak nampak ! apa boleh buat ?

lagi 2 bulan. makin dekat makin macam-macam ! makin tak suka. makin benci. bukan aku, diorg la. apa tak kena pn tak tau ! diam mcm 2 saja ! ingat aku ni anak patung agaknya ! pastu bukan main ligat update fb yg halanya kat aku ! perghhhh !

betul-betul kes tentang dhia ni ! HAHA . pengaruh rakan sebaya betul. eh, pengaruh tv laaa !! xpa, aku dah cakap dah,

menunggu benda yang tak pasti, takpa, aku nak tunggu jugak! ini redha, bukan pasrah!


sekian, aku pasti takkan menjadi semua yang kau mahu ku jadi ! okbai.

6 komen:

F A R Y N said...

lepas org curi header kau, baru nak update yer.. hahahaa

Lifesaver Hamzah said...

baru update hah hah hah!!hahaha

PMTAtourism said...
This comment has been removed by the author.
nuyuljana said...

seram baca entri ko ni.

ala2 santau merasuk.

@_@

vidadarisakura said...

bakarrrrrrr

BudAk hijAu said...

muahahahahahahah !

OKBAI.