CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, April 20, 2011

menaip dengan rambut!

ok.lagi sekali.utk sesiapa yang masih lagi membaca blog ni walaupon dah 4 kurun aku tak update,kadang2 ada kadang2 tak berapa nak ada,dan anda masih lagi kurang iman di dada sila abaikan untuk membaca rangkap seterusnya.

edisi mengamuk.tangan di dada mata ke atas sambil kuarkan kata2 lembut.

ok.jap2.sebelum tu last day kerja sblm aku jadi penanam anggur berjaya adalah jumaat ini.ya.minggu ini.ya.dua hari lagi.ya.22hb.ya dan yesss!!!


aku nampak dia on9 kat fb.aku tegur.

awak. -- aku

"Saya dalam operasi mencegah maksiat skrg, sy akn bls chat anda secepat mngkin.. T.kasih" -- auto reply.

aku gelak macam nak mati.

pastu aku paste kat cik HR aku.

die gelak kuat giler eh.sampai aku dengar.dia dlm bilik.bilik dia tepi bilik bos.

pastu kami kena pangil.pastu tak payah tau apa jadi.

takpe.kami dua2 last day jumaat ni.takpe.tak kisah!




ok.tak jadi mengamuk.


bye!

2 komen:

VFN said...

hahahaa... bangang!

aku nak ajak akmal pi parti buih la!


hahaaaa

BudAk hijAu said...

sial la ko!!!ko mmg nk kenakan aku kn!hahaha..

kasi can la wei!