CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, May 14, 2010

edisi panas tapi tak panas sangat!

maap.wa memang suka menghilangkan diri dari dunia penulisan blog nie.bukan ape,bukan gimik atau ape benda sewaktu dengannya.wa memang malas menulis.ok2.bukan menulis je.suma malas.dah.puas hati?hahaha.

minggu lepas la kan.wa buat amukan edisi ke 11.jangan tanya edisi ke 10 bila.memang takde.wa memang pantang ade orang kacau hidup wa hidup2.wa tak kenal lu sape,wa tak tau lu dari mane,lu keturunan ape,tiba2 lu kacau hidup wa.memang wa marah.kalau lu?

wa dah kasi last warning edisi terbaik dari laut dalam dekat lu kan.so,lu dok diam2 dalam kelompok lu je.kalau lu bising lagi dengan mulut tempayan lu.lu dapat ape lu mintak.lu paham?lulululu waklu lah!

kan wa dah kata,wa kalau happy,wa jarang nak menulis,bukan ape,kang ade orang dengki dengan ke-happy-an wa.ok.main2 je.tapi kalau wa tengah sedih or marah,marah dan marah.memang banyak yang wa nak tulis.tak bagi tulis pon wa nak tulis.so?ada aku kisah?

p/s-sumpah aku rindu kat mbr2 blog?mane korang ilang?ok2.aku yang ilang.

11 komen:

vidadarisakura said...

saitaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. tau la ko rindu aku. hahha

BudAk hijAu said...

setannnnnnnn...aku mmg rindu ko gile...bile mau dtg cni?

vidadarisakura said...

setttttttaaaaaaaaan. sapot la aku datang kl balik.haha

F A R Y N said...

hahahaa..budak hijau baru muncul dari gua...asik bertapa je..

Pekerja Kontrak said...

tapi jgn sapot sorang je... kakakakakakaka...

arfahadnan said...

aku rasa mesti ramai tumbuh jerawat kat hidung disebabkan kau..
haha..

Anne M. said...

mak ai..
berjanggut aku tunggu ko muncul la yanz

BudAk hijAu said...

farin-biase la aku...bru kuar dri gua tempurung nie..hahahaha..

BudAk hijAu said...

masri-ape maksud ko setan????

BudAk hijAu said...

arfah-sb tnggu aku update blog kn,kn,kn...?hahaha...cis!

BudAk hijAu said...

anne-huahuahua..maapkan hamba musang berjanggut!kui3..