CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, December 25, 2010

Kembali dengan kepeningan di pankreas!!!

kekusutan perut...
kesemakkan jantung...
kelemasan hati...
kepeningan pankreas...
kekalutan buah pinggang...

usus kecil menari-nari...
uarat saraf bersimpang siur...
darah main drift...

kerana kau perasaan!!
keranan kau...PERASAAN!!
.....................................................................

pegi main jauh2 bolah tak setan.bikin panas betullah!

yang atas tu aku cuma ulang tayang entri zaman lahgo aku.ok.skrg aku dh tak lagho sangat.tapi masih.ape2lah!

betul la kata orang,kalau tengah bahagia takde ape nak tulis.nak ngadap blog pon nak xnak.tapi aku bace weh blog korang2 suma.ok.setengah.ok.suku.tapi kalau tiba2 ada masalah jiwa dan raga.cepat2 cari keybord.watdefak!

menulis itu terapi.sebab kalau aku merepek kat housemate aku or kawan2 aku yang tak berapa nak paham repekkan aku tu.silap2 makan selipar tak pon kena halau dari rumah.baik aku merepek kat sini.kena maki pon bukan aku nampak muka ko yang boleh aku tarik2 hidung ko sampai mancung.

terima kasih derita sabab bagi aku kembali kepada dunia blog.fuhhhhh!

p/s-bape bulan dowh tak update.azam tahun baru ni!!!!tiap2 tahun azam.tiap2 ujung tahun jugak azam tinggal azam.

************************************************************

lepas publish post selama beberapa minit,aku klik link2 yang ade kat page aku.klik.diam.klik lagi.diam lagi.klik lagi.watdefak weh suma dh nak private blog.bikin wa panas baran tak tentu hala ni.parin ko pon same.dem yu!benci tau!

8 komen:

speckurosaklagi said...

hapynewywar bdk hijau

FARYN said...

hahahahaaa.. aku dah tukar link..
rileklah darling...
kah kah kah...



ha.. klik cepat...
dah terbuka ni..

BudAk hijAu said...

happy celah mane woi!!!sengsara ade la..

BudAk hijAu said...

parin-sampai hati ko wat aku mcm ni kan...dh up entri baru yg kita cetus kn bersamakah?hahahaha

HazirahMahadzir said...

aku tak private, tukar link blog je.




.
.
.



eh eh aku takde dlm list rupanya.
haha!

Pekerja Kontrak said...

wei...bukan main lama kau tak update.... tak uptodate la kau..... typo queen masih lagi kau yg pegang... aku igt dh lama xupdate kau dah di lucutkan pangkat... ada lg rupanya.... hehehehehe

WaDa said...

oit.yan..mane menghilang daa...
fb x update..blog x update..
rindu siak.. :p

ayampinko said...

merry krismas..ehehehe