CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, October 10, 2008

zaman stady dulu2

zaman stady dulu2...

Aku budak engineering.Ceh!!Dulu,ade la srg lecturer neh.Lelaki.En L,die ajar subjek mechanism.Warak.Tak tengok pompuan (kalau ade die curik2 tengok xtau la plak aku).Kalau masuk claz die,suma dah paham dah.Student laki kt depan,pompuan kt belakang.Pilih kasih...?Tidak..Die takot terpandang pompuan(sah xtahan godaan!!).Aku xkisah sangat pown kena dok kt belakang,sebab memang dh port aku.Tapi awas,budak2 pompuan yang lain akan merengek2 xpuas ati.Tunjuk best!!

Masa mula2 masuk claz die dulu,aku memang xpuas ati gile,bukan ape,aku kalau bercakap or aku tanya soklan kt orang 2,orang 2 wajib tengok muka aku.Tapi,lecturer aku neh,sumpah die xtengok!!Radang paru2 betul!!!Korang cuba bayangkan lah,aku cakap ngan die,die pandang budak laki!Gile kew hape...Sebulan pertama aku xdapat terima kenyataan!!So,aku xtanya ape2 soklan pown mase claz die,sebab kalau aku tanya,aku sakit ati!!

Dh lame2 aku dh dapat terima kenyataan yg die memang xtengok ktorg kaum2 pompuan neh,tp awas wahai kaum pompuan yg suka bersembang2 dalam claz,macam aku,telinga die cukup pekak,eh..silap,peka!!Bunyi vibrate hp pown die boleh dengar!huh!So,sambil menulis di white board die akan mengeluarkan kata2 seperti : "Kak cik2 kat belakang 2 dok sembang apa dari td,ingat sy xtengok saya pekak?".Hmmm...Itu lah die En L..Semak pulak aku rase!

Ade skali 2,claz die pagi,aku ngntuk gile.Tido lewat.Layan Game.Die sibuk dok tulis2 kt depan,aku sibuk dok sangap2 kt belakang.Aku memang dah xley tahan.Aku?Apa pown xley tahan...hak3.Ape lagi,aku pown bantai tido,dalam kepala otak aku,die bukan tengok aku,kalau aku tido pown bukan die tau.Zzzzzzzzzz!!!!

Dan.

Zapppppp!!

Aduh..Pedih!!!

Aku bangun,Pn R kat belakang aku!!Cilakak!

"Weh,claz En L dah abis kew...?"Tanya aku.
"Claz Pn R pown dh nak abis ni beb" Jawab mambang kt sebelah aku.

Moral : Jangan tido dalam claz lecturer pompuan!!


Ada aku kisah?

Lecturer aku kisah kot!

2 komen:

pjoe said...

sedap tak kena libas?

BudAk hijAu said...

Sedap Bang!!!huh~