CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, September 26, 2008

semak kuasa dua!!

damn!!!

Die ingAt die bagus sngt kew...huh,blah la wOi!
Aku bOleh dApat yg lg baik la...Yg lg ensem kOwt!
Ingat aku peduli sangAt kew kau x hiraukan aku..Bz ngan kje kOnon!!
Org lain pown kje jugak beb..12jam lg..Kau yg 8jam pOwn xley nak balAs msg aku kew...???k fine!!xde dh msg dr aku pas nie..Klu tb2 kau dapAt msg dari aku lg,tEraslah send la 2,walaupOwn tErtulis :"u..bz kew?np i msg u xbls..?" huh..dan huh lg!Bla..bla..bla..Yg selebihnya xyah la aku tulis kt cnie...Klu tulis,sampai esOk pOwn kOrang xabs bce.Sian lak kt kOrang.

Hmmmm...

Aku kew yg mArah sngt2 2...?
Aku seOrang pemarah...?

Ye kowt!!!

Klu dh tls dAlam blOg nie..Sapew lg..Aku la 2...

Semak!!Semak dan semak!!

Itu la yg aku rase sekarNg...

Dh maLas aku nk ske org pas nie..Biar Org jew yg suke aku..
Itu pOwn klu ade,diulangi,itu pOwn klu ade..nak ulang lg skali : itu pOwn klu ade..klu xde..xde la..Ade aku kisah??hahahaha...kisah..kisah...

Act,yg aku marah sngt 2 bukan mArah kt jantan yg aku suke 2,
Die xtau pOwn aku suke die(ha..nk kutuk aku la 2!!)hahahha...
Tp tah la..kdg2 ya,aku rase die tau.
Kdg2 tdk,aku rse die xtau.
Tp kdg2 yg tidak 2 lg banyak dr kdg2 yg ya.

So,aku memang mArah ngn diri aku sekaraNg,sangat mArah.
Sb suke ngn Org yg xsuke aku(mengikut andaian sndri)
Yekew die xsuke aku...?Ye kOwt!!klu x...
Xkn die xbls msg aku yg dh berbakul2 2...

Die bz ngn kje kowt!!
issssh otak aku nie.
Dh laaa...pnt r asik nk pk sal die.

Tp...

Nk pk gk...sb Otak ku xmembenarkan hati ku melupakn die.

Semak!!

Semak!!


Ada aku kisah...?

KISAH!!!















Buat pertama kali dalam sejarah,aku dedahkan siapa jantan itu...
Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf Zahir Dan Batin

*****************************************************************************

Aku adalah penulis yg bru berkecimpung dlm dunia blog!!

Buah cempedak diluar pagar...
Klu salah tolOng jOlokkan...

Sekian!

4 komen:

dila raden said...

tak tau nak reply macam mana

here's my email

sheisimaginary@gmail.com

Makcik keoi said...

tulis blog nih xde salah2..
it's up to u what do u wanna write about..as long as u not humiliating others...:)

peace..

Anasir said...

hahahaha...
takper budak hijau..
satu hari nanti pasti dia akan balas cinta suci mu itu..

*aku pun cair tengok dia dalam 'What's Eating Gilbert Grape'. Mantap abessss..

sAfFiYaHnAjLah said...

speechless..
memang ngong..

nk gaduh..

ko memang..suka sangat berebut dengan aku..
aku suka kat dia jugak..